Το Α8 4ης γενιάς αποκαλύφθηκε από την Αudi πριν λίγες μέρες με κάθε επισημότητα και όπως καταλαβαίνει κανείς, οι σχεδιαστές ηλεκτρονικών σχεδίων έχουν πολλή δουλειά δημιουργώντας αυτοκίνητα Α8 σε κάθε εκδοχή.

Tέλος, οι πιθανότητες να δούμε ένα RS8 δεν είναι πολλες.

Όσον αφορά στο S8 οι φήμες λένε ότι θα γίνει σίγουρα.

Ένα Α8 Αvant είναι ένα όμορφο όνειρο για όσους αγαπούν τα wagon αυτοκίνητα.

Το Α8 σε Coupe, Avant, S8 & RS8

6.180 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2017

To A8 σεντάν αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες και τώρα έρχονται στο φως σχέδια για κάθε πιθανή εκδοχή του. Εσύ ποια θα διάλεγες;

Το Α8 4ης γενιάς αποκαλύφθηκε από την Αudi πριν λίγες μέρες με κάθε επισημότητα και όπως καταλαβαίνει κανείς, οι σχεδιαστές ηλεκτρονικών σχεδίων έχουν πολλή δουλειά δημιουργώντας αυτοκίνητα Α8 σε κάθε εκδοχή. Iδού το Α8 σε τέσσερις διαφορετικές εκδοχές απο τον ανεξάρτητο σχεδιαστικό οίκο Χ-Τοmi Design.

Το Prologue concept που αποκαλύφθηκε λίγα χρόνια πριν έφερε μαζί του μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα για την γερμανική εταιρεία και σύμφωνα με αναφορές το Α8 θα έπαιρνε δάνειο πλήθος σχεδιαστικών στοιχείων. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, ωστόσο επειδή το Prologue concept ήταν coupe και όχι σεντάν όπως το Α8 που αποκαλύφθηκε, άρα ίσως είναι πιθανό να το δούμε στο μέλλον.

Ένα Α8 Αvant είναι ένα όμορφο όνειρο για όσους αγαπούν τα wagon αυτοκίνητα. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι το κοινό των wagons είναι οι οικογενειάρχες που αυτήν την εποχή σύμφωνα με έρευνες προτιμούν τα SUVs. Πάντως, η Audi είχε παρουσιάσει τo Prologue Avant concept αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας από το Ingolstadt.
 


Όσον αφορά στο S8 οι φήμες λένε ότι θα γίνει σίγουρα και θα το συνοδευσει και δεύτερο μοντέλο με την ονομασία S8 E-Tron για να λειτουργήσει ως διάδοχος στο S8 Plus. Η φημολογία δεν σταματά εκει, καθώς αναφέρεται ότι και τα δύο μοντέλα θα υιοθετήσουν επιθετική σχεδίαση και θα πάρουν ισως δάνειο το biturbo 4λιτρο V8 κινητήρα από την Porsche Panamera.

Tέλος, οι πιθανότητες να δούμε ένα RS8 δεν είναι πολλες. Ο λόγος είναι ότι το S8 E-Tron αν αυτό προχωρήσει θα είναι αρκετό για τους περισσότερους που ψάχνούν ένα πιο «ισχυρό» Α8.

Τι θα θέλατε να δείτε;

18 διαθέσιμα άρθρα για AUDI  A8

Tags: AUDI A8, COUPE, AVANT, S8, RS8