Αξιόπιστος κατασκευαστής εξαρτημάτων

1813 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2020

Η Hercules Parts παράγει πλαστικά και μεταλλικά αντικείμενα, μηχανολογικά εξαρτήματα για διάφορες εφαρμογές καθώς και  μεταλλικά εξαρτήματα και μηχανήματα παραγωγής.

 
Η επιχείρηση Hercules Parts ιδρύθηκε το 1972 από τον Κο Καρανάσιο Ζαχαρία και ανήκει στο χώρο των μηχανουργικών εργασιών.
Το 1993 έδωσε τη σκυτάλη της επιχείρησης στο γιο του τον Ηρακλή Καρανάσιο.

Η Hercules Parts παράγει πλαστικά και μεταλλικά αντικείμενα, πάσης φύσεως μηχανολογικά εξαρτήματα για διάφορες εφαρμογές καθώς επίσης έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μεταλλικά εξαρτήματα και μηχανήματα παραγωγής ανάλογα με τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Επίσης η Hercules Parts παρέχει υπηρεσίες κατασκευής διαφόρων εξαρτημάτων βιομηχανικού εξοπλισμού.
 
Διαθέτει μηχανήματα C.N.C. (Center Numetrica Control) όπου μπορεί να μελετήσει, κατασκευάσει και να υλοποιήσει προγράμματα μηχανημάτων C.N.C., προκειμένου να προσφέρει τις εφαρμογές των προγραμμάτων αυτών σε ιδιοκτήτες μηχανημάτων C.N.C. Στο χώρο του αυτοκινήτου παράγει και κατασκευάζει εξαρτήματα αυτοκινήτων αγωνιστικών απαιτήσεων.
 
Επίσης παρέχει οποιαδήποτε εξειδικευμένη εργασία σε μηχανικά μέρη. Είδη που παράγει η  Hercules Parts:
  • Βαλβίδες ανακούφισης (σχάστρες) μονού και διπλού εμβόλου,Ρυθμιστές πιέσεως turbo (βαλβίδα),.
  • Βάσεις 5ου μπέκ, Μπάρες θόλου, Ρυθμιζόμενη ανάρτηση, Top mount with unibool, Κατασκευάζονται προσθήκες σε επιθυμητές διαστάσεις.
  • Μετατρέπονται ψυγεία intercooler (αέρος και υδρόψυκτα, εξ` ολοκλήρου απ` την αρχή, κατασκευή δική μας)
  • Set προσαρμογής φρένων: αντάπτορες για τετραπίστονες δαγκάνες, μετατρέπονται οι δισκόπλακες σε χαραχτές και τρυπητές.
Κατασκευάζονται τροχαλίες από ελαφρύ κράμα (ergal).

Ο Κος Ηρακλής Καρανάσιος με την πείρα του, το μεράκι του και τη συνέπεια στη δουλειά του έφτασε την επιχείρηση στο επίπεδο του καλύτερου ονόματος στο χώρο του.
Ακόμη, η εταιρεία  Hercules Parts, κατέχοντας μια θέση στις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων και μηχανισμών, εξοπλίστηκε με δύο Robot συγκόλησης και εργασίας.
Με την μοναδική στην χώρα μας πηγή συγκόλησης Fronius CMT που μπορεί να συγκολά κράματα αλουμινίου και χάλυβες, με τα υψηλότερα στανταρ της παγκόσμιας αγοράς.

Η πηγή συγκόλησης μπορεί να συγκολά επίσης και ανόμοια μέταλλα, όπως αλουμίνιο με σίδερο, χαλκό με σίδερο, ορύχαλκο με αλουμίνιο κλπ. Η μέθοδος CMT της Fronius ξεκίνησε απο ανάγκες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η εταιρεία  Hercules Parts αναλαμβάνει φασόν εργασίες συγκόλησης, εργασίας και συσκευασίας με ρομποτικούς βραχίονες, σε παρτίδες απο δεκάδες έως εκατοντάδες κομμάτια με χαμηλά κοστολόγια. 

HERCULES PARTS - ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
Διεύθυνση:  Λ. Κατσώνη 29, Καλλιθέα , Αθήνα

Τηλέφωνο: 2109402225

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός