Οι μπαταρίες της Duracell υπόσχονται πολλές εκκινήσεις χωρίς προβλήματα. Κατασκευάζονται με ποιοτικά υλικά και μπορούν να τοποθετούν σε όλους τους τύπους οχημάτων.

Duracell: Η νέα δύναμη στους ευρωπαϊκούς δρόμους!

2026 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι μπαταρίες της Duracell διακρίνονται από τα άριστα υλικά κατασκευής, την αύγκριτη αντοχή και την μέγιστη ισχή σε ακραίες συνθήκες. Θα τις βρείτε και στην ελληνική αγορά από την AUTOSTATUS.

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
KOLOVENTZOS

Οι μπαταρίες των σύγχρονων αυτοκινήτων έχουν κατασκευαστεί για να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα μοντέρνα αυτοκίνητα διαθέτουν πολύπλοκα ηλεκτρονικά συστήματα και χρειάζονται μπαταρίες που προσφέρουν υψηλή ισχύ. Αν ψάχνεις μία τέτοια μπαταρία, η Duracell είναι η ιδανική για να εμπιστευτείς.

Kοινοποίησε το »


Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα και πλέον αναγνωρισμένα brands στον κόσμο, με μακρά αναγνωρισμένη ιστορία. Η ιστορία της Duracell ξεκίνησε από το 1920, με συνεχώς αυξανόμενη ανάπτυξη στο χώρο των μπαταριών, όλων των τύπων και χρήσεων.

Όσον αφορά τις μπαταρίες αυτοκινήτου, αυτές που κατασκευάζει η Duracell είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν κάθε μέρα πλήρη ισχύ και αξιόπιστη ασφάλεια εκκίνησης.

Η γκάμα προϊόντων ξεκινά από την έκδοση «Starter», που είναι το βασικό μοντέλο του επώνυμου κόσμου της Duracell, το μοντέλο «Advanced», τις ειδικές μπαταρίες AGM και EFB «Extreme» για οχήματα Start/Stop μέχρι την μπαταρία βαρέων φορτίων «Professional» για φορτηγά, λεωφορεία και αγροτικά μηχανήματα.


Θα τις βρείτε και στην Ελλάδα από την AUTOSTATUS

Οι μπαταρίες της Duracell υπάρχουν και στην ελληνική αγορά μέσω της Autostatus I. & M. Τσακαλάκης Α.Ε.Β.Ε., η οποία είναι και η αντιπρόσωπος της μάρκας στην χώρα μας. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πολέον αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των ειδών αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στο Ηράκλειο. Αντιπροσωπεύει εργοστάσια από όλο τον κόσμο στον τομέα των λιπαντικών, αξεσουάρ, φίλτρων, μπαταριών και χημικών προϊόντων.
 

Kοινοποίησε το »