3 λόγοι για να κερώνετε το αυτοκίνητό σας.

4532 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2021

Δείτε πως με ένα απλό κέρωμα θα δώσετε μία λάμψη στο αυτοκίνητό σας, αλλά και θα το προστατεύσετε από τα καιρικά φαινόμενα.

Το κέρωμα ενός αυτοκινήτου είναι η εφαρμογή ενός λεπτού στρώματος κεριού στο χρώμα του αυτοκινήτου σας. Μόλις τοποθετήσετε το κερί, αυτό θα σκληρύνει ελαφρώς και στη συνέχεια θα το αφαιρέσετε με μια πετσέτα ή στιλβωτικό. Έπειτα, παρόλο που θα φαίνεται ότι το έχετε αφαιρέσει από το χρώμα του οχήματός σας, ένα λεπτό προστατευτικό παλτό μένει πίσω. Αν και δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι, αυτό το προστατευτικό παλτό έχει πολλά οφέλη για το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Ας ρίξουμε μία πιο αναλυτική ματιά 

Kοινοποίησε το »


1.Προστατεύει από τον ήλιο
Όταν βγαίνετε στον ήλιο βάζετε το αντηλιακό, σωστά; Το αυτοκίνητό σας δεν αποτελεί εξαίρεση, αρά φανταστείτε ότι το κερί είναι το αντηλιακό του αυτοκινήτου σας. Το λεπτό προστατευτικό στρώμα κεριού που αφήνετε στο χρώμα του αυτοκινήτου σας αποτελεί ένα φράγμα που εμποδίζει τις ακτίνες του ήλιου, από το να το βλάψουν. Το στρώμα αυτό θα αποτρέψει και το ξεθώριασμα, τον αποχρωματισμό και την οξείδωση που δημιουργούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.
 
2. Δίνει στο αυτοκίνητό σας ένα γυαλιστερό φινίρισμα
Ένα στρώμα κεριού θα δώσει επίσης στο αυτοκίνητό σας έναν γυαλιστερό φινίρισμα και θα το κάνει να λάμψει. Το κερί σε μοριακό επίπεδο γυαλίζει τη επιφανειακή στρώση του χρώματος και το αναδεικνύει, δίνοντας λάμψη στο αυτοκίνητό σας. 

3. Θα απαλλαγείτε από τα κηλίδες της βροχής
Όταν βρέχει, το νερό συλλέγεται στο χρώμα του αυτοκινήτου σας και όταν εξατμίζεται, αφήνει πίσω βρωμιά και μολύνσεις που ήταν στο νερό. Περνώντας μία στρώση κεριού στο αυτοκίνητό σας, το νερό θα «χτυπηθεί» και θα κυλήσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο νερό να παραμένει στο χρώμα του αυτοκινήτου σας, άρα λιγότερες μολύνσεις και ακαθαρσίες που μένουν πίσω. 
 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός