Στην εταιρεία Μπέτος θα βρείτε γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εισάγονται από χώρες της Ε.Ε. και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε κατόχου Audi, Volkswagen, Seat ή Skoda.

Η Μπέτος ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 τ.μ., στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο εξοπλισμό, αποθήκες 2000 τ.μ., γραφεία και χώρο στάθμευσης πελατών.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστηκε από 3058 αναγνώστες

Μία ευρεία γκάμα από γνήσια μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που εισάγονται από χώρες της Ευρωπαϊκή Ένωσης, θα βρείτε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Μπέτος Γ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε.

 
Έχοντας εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων στην εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων VAG Group, η Μπέτος Γ. & ΣΙΑ Ε.Π.Ε., δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της, να απευθυνθούν στην εταιρεία για να βρούνε μαζί τη λύση που ταιριάζει στο δικό του αυτοκίνητο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Πρόκειται για μία γκάμα προϊόντων μάλιστα, που ανανεώνεται διαρκώς και αποτελείται από γνήσια, μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, που εισάγονται από χώρες της Ε.Ε. και κυρίως τη Γερμανία, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε κατόχου Audi, Volkswagen, Seat ή Skoda.

Η εταιρεία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία και στις βελτιώσεις αυτοκινήτων, αναλαμβάνοντας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, την πλήρη μετατροπή του αυτοκινήτου σας, τόσο μηχανικά όσο και αισθητικά, με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η Μπέτος ΕΠΕ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6500 τ.μ., στη ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, με σύγχρονο εξοπλισμό, αποθήκες 2000 τ.μ., γραφεία και χώρο στάθμευσης πελατών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της όμως, δίνει και τη δυνατότητα άμεσης αποστολής των προϊόντων της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω εταιρείας μεταφορών, courier και κτελ.
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας

  Η Α. Κατσίπης έχει 28 χρόνια παρουσία στο χώρο της εισαγωγής και διάθεσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Η τεράστια πείρα του προσωπικού και η οργάνωση της εταιρείας προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση στις καλύτερες δυνατές τιμές. Στο κατάστημα θα βρείτε περισσότερα από 10.000 ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.  2109922679 Περισσότερα
 • Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε τιμές εκκαθάρισης

  Στην σελίδα https://kservice.car.gr/parts/  θα βρείτε τεράστια γκάμα από μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση και σε τιμές εκκαθάρισης. Καλέστε στο 210 2801122 ώστε να μιλήσετε με ένα από τα εξειδικευμένα άτομα της επιχείρησης και να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, την κατάστασή τους  και τις προσφορές.
  Περισσότερα
 • Αριστα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά!

  Στο κατάστημα Κούκος Πέτρος , κοντά σας από το 1986, θα βρείτε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά άριστης ποιότητας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επισκεφθείτε το χώρο στην Λιοσίων 170 στα Κάτω Πατήσια, και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές ευκαιρίες!  2108311480 Περισσότερα
 • Κορυφαία ανταλλακτικά για VW Group

  Το e-shop «Doulis VW Group» εξυπηρετεί σε after market - γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά μόνο με τον Αρ. Πλαισίου του αυτοκινήτου σας. Νέο δίκτυο συνεργασίας για την Κρήτη με αποστολές σε όλο το νησί, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανια, Αγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία.
   2223035550 Περισσότερα
 • Από το 1977 και συνεχίζει...

  Η εταιρεία «Βελγοελληνική ΕΠΕ» ιδρύθηκε το 1977 και είχε εξειδίκευση στην εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ και το 1979 ονομάστηκε « Γ. Παπανικολάου & ΣΙΑ Ο.Ε.» διατηρώντας το ίδιο αντικείμενο ως το 2011 με μόνη διαφοροποίηση την εξειδίκευση στα αυτοκίνητα του ομίλου FIAT.  2310927693 Περισσότερα