Πως θα διαλέξεις το νέο του χρώμα;

1912 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/12/2020

Έφτασες λοιπόν η ώρα να το βάψεις και σκέφτεσαι να του αλλάξεις χρώμα; Ποιο θα είναι αυτό; Δες με ποια κριτήρια θα πρέπει να κάνεις την επιλογή;

 
Σε γενικές γραμμές, η επιλογή χρώματος αυτοκινήτου μπορεί να ακούγεται κάτι εύκολο και αμελητέο, ωστόσο είναι μία απόφαση που δεν πρέπει να παίρνεται ελαφρά την καρδία. Αρκεί μόνο να αναλογιστείς, ότι αν επιλέξεις λάθος μπορεί να έχεις διάφορα προβλήματα στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της μεταπωλητικής αξίας μεταπώλησης. Άρα, θα πρέπει να λάβεις υπόψη μια σειρά παραγόντων και να κάνεις την επιλογή σου βάσει αυτών. Για να τους δούμε πιο αναλυτικά:

1.Ακολούθησε την μόδα
Τα χρώματα των αυτοκινήτων είναι μόδα που συνεχώς μεταβάλλεται. Οι περισσότεροι, όταν είναι να επιλέξουν ένα χρώμα αυτοκινήτου, επιλέγουν πιο safe επιλογές. Σύμφωνα με έρευνες, το λευκό είναι το πιο συνηθισμένο και ακολουθούν τα μαύρο, ασημί, γκρι και κόκκινο.

2. Σκέψου τι ταιριάζει σε εσένα και τον χαρακτήρα σου
Όπως προκύπτει από έρευνες αναλυτών-ψυχιάτρων, το χρώμα του αυτοκινήτου εκφράζει έμμεσα μεγάλο ποσοστό της προσωπικότητας του ιδιοκτήτη του. Για παράδειγμα, το κόκκινο συμβολίζει νεανική και δυναμική προσωπικότητα, συνδυάζοντας παράλληλα επιθετική διάθεση, ακόμα και οργή. Το μαύρο εκφράζει φιλοδοξία, επιτυχία και μεγάλο ποσοστό κύρους, ενώ το ασημί ταιριάζει περισσότερο σε ανθρώπους που θέλουν να προτάσσουν το πλεονέκτημα του επιτυχημένου, αλλά και του ασφαλούς οδηγού.

3. Λάβε υπόψη σου το περιβάλλον και τις συνθήκες που μένεις
Μπορείς να θέλεις να βάψεις το αυτοκίνητό σου με το αγαπημένο σου χρώμα, ωστόσο το μέρος που ζεις μπορεί να μην αναδεικνύει αυτή την επιλογή. Εάν για παράδειγμα μένεις σε μια αγροτική περιοχή και πρέπει να οδηγήσεις σε χωματόδρομους και λάσπες, το λευκό χρώμα μπορεί να μην είναι η πιο ελκυστική επιλογή.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι τα αυτοκίνητα μπορούν να γίνουν «φούρνοι» τις καλοκαιρινές ημέρες. Η επιλογή του σωστού χρώματος του αυτοκινήτου μπορεί να σε βοηθήσει στον να έχεις λίγη περισσότερη δροσιά. Μερικά χρώματα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε μία τέτοια περίπτωση είναι το λευκό και το ασημί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός