Νανοτεχνολογία και στο detailing
Νανοτεχνολογία και στο detailing
  • Νανοτεχνολογία και στο detailing
  • Νανοτεχνολογία και στο detailing

Νανοτεχνολογία και στο detailing

31815 Επισκέψεις στο άρθρο

Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, ιδιαίτερα στο χώρο του αυτοκινήτου. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον τομέα του καθαρισμού και της περιποίησης. Σύγχρονα εργαλεία και νέες μέθοδοι νανοτεχνολογίας υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη προστασία στο χρώμα.

AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
DAT HELLAS - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Κοινοποίησέ το »

 
Στην ουσία χρησιμοποιείται ένα πολυμερές υγρό, που εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του χρώματος όπου ενθυλακώνει τους ρύπους και τους αποκολλά από την επιφάνεια. Το πολυμερές λειτουργεί στη συνέχεια ως λιπαντικό που επιτρέπει να αφαιρεθούν οι ρύποι χωρίς να δημιουργούνται γρατζουνιές - αφήνοντας μία προστατευτική μεμβράνη η οποία διαρκεί μέχρι και έξι εβδομάδες.

Τα πλεονεκτήματα της νανοτεχνολογίας

Ανώτερο φινίρισμα
Η νανοτεχνολογία αφαιρεί επιμελώς τους ρύπους και αφήνει μία πολυμερή επίστρωση στην επιφάνεια του χρώματος δίνοντάς του γυαλισμένο φινίρισμα καθρέφτη.

Spa αυτοκινήτων
Αν το δούμε πιο σφαιρικά, ο καθαρισμός με τη μέθοδο της νανοτεχνολογίας αποτελεί ένα spa αναζωογόνησης για το αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί καθαρίζει εις βάθος το αμάξωμα, χωρίς να ταλαιπωρείτε από βούρτσες και χημικά. Πρόκειται για μια άκρως οικολογική μέθοδο, μιας και νερό εξοικονομείτε, ενώ και τα υλικά καθαρισμού είναι βιοδιασπώμενα.

Μεγαλύτερη διάρκεια
Η πολυμερής επικάλυψη χρησιμεύει ως φράγμα κρατώντας τους ρύπους μακριά από την επιφάνεια του χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι το φως ανακλάται στο χρώμα, κάνοντας το όχημα να φαίνεται καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Προστατευτική επίστρωση
Η προστατευτική πολυμερής επικάλυψη διαρκεί 4-6 εβδομάδες και προστατεύει το όχημα από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος ( π.χ. χώμα, βρωμιά, καυσαέρια, άλατα, UV φθορά κλπ).

Καθόλου γρατζουνιές
Μέσω της ενθυλάκωσης και της λίπανσης, το πολυμερές εμποδίζει τους ρύπους να χαράξουν το χρώμα κατά τη διαδικασία του καθαρισμού. Επιπλέον τα προϊόντα νανοτεχνολογίας μειώνουν την ορατότητα προϋφισταμένων μικρογρατζουνιών ( τύπου αράχνης) στο χρώμα, ενώ η πολυμερής επικάλυψη τις γεμίζει.

Φιλική προς το περιβάλλον
Η διαδικασία με το υγρό νανοτεχνολογίας απαιτεί μικρή ποσότητα από το καθαριστικό, εξοικονομώντας παράλληλα αρκετά λίτρα νερού. 
 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ