Σύγχρονα εργαλεία και νέες μέθοδοι νανοτεχνολογίας υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη προστασία στο χρώμα.

Σύγχρονα εργαλεία και νέες μέθοδοι νανοτεχνολογίας υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη προστασία στο χρώμα.

Detailing αυτοκινήτου με χρήση της νανοτεχνολογίας

33374 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/10/2022

Το detailing φροντίζει για την καλή εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου σου. Ειδικά με την χρήση προϊόντων νανοτεχνολογίας το αυτοκίνητό σου θα είναι πάντα καθαρό και το χρώμα του λαμπερό και «οχυρωμένο» απέναντι σε οποιοδήποτε κίνδυνο.

AKZO NOBEL COATINGS Α.Ε.
AUTO COLOR - ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΝΙΔΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ

Κοινοποίησέ το »

Detailing με χρήση νανοτεχνολογίας για θωρακισμένο χρώμα αυτοκινήτου

-ανώτερο φινίρισμα
-προστασία χρώματος που διαρκεί 4-6 εβδομάδες
-πλήρης εξαφάνιση των γρατσουνιών
-φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία

Detailing ή απλό πλύσιμο; Τι από τα δύο κάνεις στο αυτοκίνητό σου;
 
Στην ουσία χρησιμοποιείται ένα πολυμερές υγρό, που εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του χρώματος όπου ενθυλακώνει τους ρύπους και τους αποκολλά από την επιφάνεια. Το πολυμερές λειτουργεί στη συνέχεια ως λιπαντικό που επιτρέπει να αφαιρεθούν οι ρύποι χωρίς να δημιουργούνται γρατζουνιές - αφήνοντας μία προστατευτική μεμβράνη η οποία διαρκεί μέχρι και έξι εβδομάδες.

Σημαντικά τα πλεονεκτήματα του detailing αυτοκινήτου με χρήση νανοτεχνολογίας     

Ανώτερο φινίρισμα
Η νανοτεχνολογία αφαιρεί επιμελώς τους ρύπους και αφήνει μία πολυμερή επίστρωση στην επιφάνεια του χρώματος δίνοντάς του γυαλισμένο φινίρισμα καθρέφτη.

Spa αυτοκινήτων
Αν το δούμε πιο σφαιρικά, ο καθαρισμός με τη μέθοδο της νανοτεχνολογίας αποτελεί ένα spa αναζωογόνησης για το αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί καθαρίζει εις βάθος το αμάξωμα, χωρίς να ταλαιπωρείτε από βούρτσες και χημικά. Πρόκειται για μια άκρως οικολογική μέθοδο, μιας και νερό εξοικονομείτε, ενώ και τα υλικά καθαρισμού είναι βιοδιασπώμενα.

Μεγαλύτερη διάρκεια
Η πολυμερής επικάλυψη χρησιμεύει ως φράγμα κρατώντας τους ρύπους μακριά από την επιφάνεια του χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι το φως ανακλάται στο χρώμα, κάνοντας το όχημα να φαίνεται καθαρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Προστατευτική επίστρωση
Η προστατευτική πολυμερής επικάλυψη διαρκεί 4-6 εβδομάδες και προστατεύει το όχημα από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος ( π.χ. χώμα, βρωμιά, καυσαέρια, άλατα, UV φθορά κλπ).

Καθόλου γρατζουνιές
Μέσω της ενθυλάκωσης και της λίπανσης, το πολυμερές εμποδίζει τους ρύπους να χαράξουν το χρώμα κατά τη διαδικασία του καθαρισμού. Επιπλέον τα προϊόντα νανοτεχνολογίας μειώνουν την ορατότητα προϋφισταμένων μικρογρατζουνιών ( τύπου αράχνης) στο χρώμα, ενώ η πολυμερής επικάλυψη τις γεμίζει.

Φιλική προς το περιβάλλον
Η διαδικασία με το υγρό νανοτεχνολογίας απαιτεί μικρή ποσότητα από το καθαριστικό, εξοικονομώντας παράλληλα αρκετά λίτρα νερού. 
 

Βήμα βήμα η διαδικασία

Το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας με τη μέθοδο της νανοτεχνολογίας δεν είναι ένα απλό πλύσιμο. Αντίθετα με τις παραδοσιακές μεθόδους πλυσίματος, με τη νανοτεχνολογία ο καθαρισμός γίνεται χωρίς καθόλου νερό, προστατεύοντας άψογα το χρώμα του αυτοκινήτου σας. 

 
Βήμα 1
Αρχικά το ταλαιπωρημένο και βρώμικο αυτοκίνητό σας απολαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο στο εξωτερικό μέρος του αμαξώματος, όπου οι ειδικοί κάνουν χρήση ειδικών σύνθετων πολυμερών υλικών, τα οποία προστατεύουν σε βάθος το χρώμα, ενώ παράλληλα εγκλωβίζουν τη βρωμιά, αφαιρώντας την χωρίς γραντζουνιές. Τα συγκεκριμένα υλικά πέρα από την αφαίρεση των ρύπων γυαλίζουν παράλληλα το χρώμα, δημιουργώντας μια προστατευτική επίστρωση η οποία διαρκεί για έως και 6 εβδομάδες. 
 
Βήμα 2
Εν συνεχεία, πραγματοποιείται ο καθαρισμός των τζαμιών, ο οποίος δεν είναι ο τυπικός καθαρισμός που γνωρίζουμε. Και σε αυτό το μέρος του αυτοκινήτου εφαρμόζεται ένα ειδικό προϊόν, το οποίο παρέχει προστασία από το νότισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό, ενώ είναι και φιλικό στις φιμέ μεμβράνες. Το υλικό αυτό αφήνει μια προστατευτική επίστρωση στο τζάμι, η οποία λειτουργεί ως μέσο διασποράς του νερού της βροχής, ώστε να απομακρύνεται πιο εύκολα από το τζάμι. 
 
Βήμα 3
Στο τελείωμα του καθαρισμού, σειρά παίρνουν τα πλαστικά του αυτοκινήτου σας. Σε αυτή τη φάση γίνεται εφαρμογή ενός υλικού που δεν περιέχει πυρίτιο, αφήνοντας ένα ματ τελείωμα, προστατεύοντας τις επιφάνειες από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτινοβολίες, έχοντας και αντιστατικές ιδιότητες, κρατώντας τη σκόνη μακριά από το ταμπλό μακριά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 • ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

  ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

  Η Χρώματα Κηπουρός από τις Σέρρες είναι ειδική στον τομέα εμπορίας προϊόντων φανοποιείας. Στα ηλεκτρονικά καταστήματα της φροντίζει ώστε να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου, παρέχοντας τους προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
   2321022062 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • RS NANOTECHNOLOGY

  RS NANOTECHNOLOGY

  Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
   210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GOLDEN CARE

  GOLDEN CARE

  Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
   2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
    2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • SMALTOLIN S.A.

  SMALTOLIN S.A.

  Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
   210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTORADO

  AUTORADO

  Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
   6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΙΒΑΣ

  ΛΙΒΑΣ

  Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
   2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΕΚΕΡΗΣ

  ΚΕΚΕΡΗΣ

  Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
   2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • AUTO COLOR

  AUTO COLOR

  Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
   2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • HB BODY

  HB BODY

  Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
   2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΕΠΕ

  Με συνεργείο & φανοποιείο σε εγκαταστάσεις 2.000 μ2, αποτελεί "one stop shop" για επισκευή ή περιποίηση αυτοκινήτου. Αφοί Αρβανίτη. 5΄ λεπτά από την Εθνική οδό, 3΄ από την Αττική οδό (με άνετο parking)!
   2106140020 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

  Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
    210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ TEAM MARKOPOULO

  Η Μεθενίτης Team δραστηριοποιείται στην φανοποιεία και βαφή αυτοκινήτων, προσφέροντας μία σειρά από ποιοτικές υπηρεσίες. Υπόσχεται υπεύθυνη, πλήρη και ολοκληρωμένη επισκευή του αυτοκινήτου σας, είτε πρόκειται για μικρή, είτε για μεγάλη ζημιά.
   2299025316 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε.

  Στην εταιρεία ΜΠΙΣΙΑΣ Α.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από χρώματα, βερνίκια, αστάρια εργαλεία βαφής και πάσης φύσεως προϊόντα βαφής & επισκευής αυτοκίνητων , καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη με προσήλωση πάντα στην ποιότητα και πάντα στις καλύτερες τιμές.
   2109021059 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel

  Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
   2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TSADILAS

  TSADILAS

  Specialist στην επισκευή και αποκατάσταση ταπετσαριών αυτοκινήτων. Ειδικός στις αναπαλαιώσεις και αποκαταστάσεις κλασσικών αυτοκινήτων. Με σεβασμό στην ποιότητα. Ο λόγος για την TSADILAS auto salon design.
   2102632307 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ST COLOR

  ST COLOR

  Το 2005 ιδρύθηκε η STColor με στόχο τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου καταστήματος με προϊόντα επαναβαφής, προεργασίας και περιποίησης  του αυτοκινήτου, αλλά και παροχής υπηρεσιών και τεχνικής υποστήριξη των συνεργατών του.
   2109948413 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΚΑΛΚΟΣ

  ΣΚΑΛΚΟΣ

  Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
   2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ

  Η εταιρεία Chrysohoou θεωρείται ένας top expert στην εμπορία προϊόντων βαφής, επισκευής, περιποίησης, φροντίδας, προστασίας του αυτοκινήτου. Φυσικά διαθέτει και τα απαραίτητα εργαλεία.
   2105444549 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ