Από τις πρώτες στο χώρο της νόμιμης υγραεριοκίνησης

2406 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ομάδα από έμπειρους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους αυτοκινήτων, ίδρυσαν ένα από τα πρώτα νόμιμα καταστήματα εφαρμογής αερίων καυσίμων στην Ελλάδα. Την ECOΚΙΝΗΣΗ.

 
Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών και ηλεκτρολόγων με πάνω από 25 χρόνια στον χώρο επισκευής του αυτοκινήτου, ένωσαν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους και μαζί και με νεότερους μηχανικούς, το 2010 ίδρυσαν ένα από τα πρώτα νόμιμα καταστήματα εφαρμογής αερίων καυσίμων στην Ελλάδα.

Αυτό επήλθε ως φυσικό επακόλουθο των εξελίξεων στο χώρο της αυτοκίνησης καθώς και την ολοένα μεγαλύτερη ανάγκη των οδηγών για οικονομικότερες και πιο καθαρές μετακινήσεις.

Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας «ECOΚΙΝΗΣΗ» έχουν παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευτές των εργοστασίων με τα οποία συνεργάζεται.

Παράλληλα όλοι οι μηχανικοί της κατέχουν και την απαραίτητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνικού αερίου καυσίμων. Μέσα σε αυτά τα χρόνια και με την εμπειρία των 2500 και πλέον εγκαταστημένων συστημάτων, μπορεί εγγυημένα να σας προτείνει την πιο αξιόπιστη λύση για το όχημα σας, καθώς και να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Συνεργάτες της είναι οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές συστημάτων αερίων καυσίμου.

Παράλληλα όλοι οι μηχανικοί της κατέχουν και την απαραίτητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνικού αερίου καυσίμων.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ