Αριστος έλεγχος Peugeot & Citroen

2104 Επισκέψεις στο άρθρο

Το συνεργείο Autounit Βεκρης Γ. είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τρίτης γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης.

 
Η εταιρεία Autounit Βεκρής Γ. εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 151 και Σοφοκλέους (Γλυφάδα), σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις. Η 25ετή εμπειρία μας στο χώρο, σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, εξασφαλίζοντας την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος με εξαιρετικά, άμεσα και οικονομικά αποτελέσματα.

Το τμήμα του service αποτελείται από ομάδα τεχνικών που έχει επιλεγεί ανάμεσα από τους καλύτερους και βρίσκεται υπό συνεχή εκπαίδευση και, επίσης, διασφαλίζει ότι κάθε εργασία service που θα κριθεί απαραίτητη, θα τηρεί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τρίτης γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ