Aνταλλακτικά σαν καινούργια!

10284 Επισκέψεις στο άρθρο

Ξέρεις τι χρειάζεσαι; Αν ναι. Στην επιχείρηση Λάγιος Κωνσταντίνος & ΣΙΑ, κάνεις την δουλειά σου. Οικονομικά. Έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

 
Ένα από τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης είναι και το ότι η μέση διάρκεια ιδιοκτησίας αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 60% την τελευταία δεκαετία. Ως αποτέλεσμα, οι κάτοχοι τους αντικαθιστούν περισσότερα εξαρτήματα (ανταλλακτικά) για να τα διατηρήσουν σε καλή λειτουργία. Σε πολλές περιπτώσεις μια αξιόπιστη και οικονομικότερη λύση δίνει η επιλογή μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Kαλέστε: 2105595977

Όταν λέμε «μεταχειρισμένα» όλοι λίγο ως πολύ σκεφτόμαστε «χρησιμοποιημένα» (ή χαμηλότερης ποιότητας) μα –σε πάρα πολλές περιπτώσεις- κάνουμε λάθος. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές και «μεταχειρισμένα σαν καινούργια" (κάτι που ισχύει για τα πάντα από ένα αυτοκίνητο μέχρι ένα ανταλλακτικό του).Το που (και το πώς) επιλέγετε να ψωνίσετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, κάνει όλη τη διαφορά.

Οι επισκευές αυτοκινήτων ακριβαίνουν κυρίως λόγω της τεχνολογικής τους εξέλιξης. 23% πάνω (σύμφωνα με πρόσφατο άρθο μας). Το ίδο ισχύει και όσο μεγαλύτερα (σε κυβισμό, κατηγορία) είναι. Μερικοί από εμάς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την αγορά των ανταλλακτικών που χρειάζονται από την αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου μας ή παραγγέλοντας νέα ανταλλακτικά. ¶ρα η αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων δίνει μια λύση χωρίς να χρειάζεται να αποτελεί και μια επικίνδυνη προσπάθεια. Αρκεί να είμαστε διαβασμένοι.

Γιατί έχει κτίσει όνομα η “ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ”

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκίνητου από το 1990. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Λεωφ. Νάτο στον Ασπρόπυργο (Θέση Σκαλιστήρι).

Με πολυετή παρουσία και know how στο κλάδο του μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, έχει κτίσει όνομα ! Διαθέτει μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων. Σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές !

Τα περισσότερα ανταλλακτικά τους, προέρχονται από την άλλη εταιρεία τους,την “Λάγιος ανακύκλωση” (με έδρα στην Κόρινθο). Μία από της μεγαλύτερες εταιρείες ανακύκλωσης στην Ελλάδα (συμβεβλημένη με την ΕΔΟΕ η οποία είναι το εγκεκριμένο σύστημα ανακύκλωσης στην χώρα μας)!

Kαλέστε:  2105595977
Δείτε με 1 κλίκ : http://www.lagiosparts.eu/


 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ