Νέα κορυφαία επίδοση από τη LIQUI MOLY

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2017

Η LIQUI MOLY - γερμανική εταιρεία λιπαντικών και χημικών - έκανε ένα προσωπικό ρεκόρ τζίρου το καλοκαίρι που πέρασε, με αποτέλεσμα να ανέβει επίπεδο, να θέσει νέους στόχους και να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική!

 
Ο Ιούλιος επιφύλαξε για τη Γερμανία ένα ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών και η LIQUI MOLY σημείωσε τον Αύγουστο ένα ρεκόρ τζίρου: 50 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό επισκιάζει όλα τα μηνιαία αποτελέσματα στην 60 ετών ιστορία της γερμανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στα λιπαντικά και τα πρόσθετα. «Η επίτευξη ενός εξαιρετικού αποτελέσματος εν τω μέσω της θερινής ραστώνης είναι ένα αξιοσημείωτο συμβάν», δήλωσε ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY.

Τον Μάρτιο, η επιχείρηση πλησίασε τον τζίρο των 50 εκατ. ευρώ. Υπολείπονταν 800.000 ευρώ. Έφταναν όμως για ένα ρεκόρ. Ωστόσο, αυτό αποτελεί και πάλι παρελθόν. Το αποτέλεσμα είναι ήδη από μόνο του ξεχωριστό, αλλά οι γενικότερες συνθήκες το καθιστούν εξαιρετικό για τον επικεφαλής της LIQUI MOLY. Υπολόγιζε ένα καινούργιο κορυφαίο αποτέλεσμα στις κατά κανόνα δυνατές εποχές του έτους για τον κλάδο, δηλαδή την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά όχι μέσα στο καλοκαίρι που είναι συνήθως πιο ήσυχο. Από τους κοντά 800 εργαζόμενους, σχεδόν το ένα τέταρτο ήταν σε άδεια. «Εδώ δεν μιλάμε απλώς για μεγαλύτερο τζίρο, αλλά για σαφώς περισσότερη δουλειά και απόδοση. Εν τέλει, οι επιπλέον εργασίες και οι πρόσθετες παραγγελίες έπρεπε να συγκεντρωθούν, να μπουν στην παραγωγή, να ετοιμαστούν και να αποσταλούν.»

Η LIQUI MOLY ακολουθεί εδώ και χρόνια μια πορεία ανάπτυξης. Τα προηγούμενα οκτώ χρόνια, ο τζίρος υπερδιπλασιάστηκε. Μια εξέλιξη η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί αναμενόμενη, για μερικούς ακόμη και αυτονόητη. Τα πράγματα είναι όμως διαφορετικά. Ο Ernst Prost δηλώνει: «Προσπαθούμε διαρκώς να καταρρίψουμε τους στόχους που θέτουμε. Τον Αύγουστο, κατεξοχήν μήνα διακοπών, το καταφέραμε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έως τώρα.» Περίπου 10 εκατ. ευρώ μεγαλύτερος τζίρος σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα και 20% ανάπτυξη. Για αυτήν την κορυφαία επίδοση έδειξε το μεγαλύτερο σεβασμό του και ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους. Για λόγους σύγκρισης: το αποτέλεσμα του τζίρου φέτος τον Αύγουστο είναι μεγαλύτερο από τον ετήσιο τζίρο της LIQUI MOLY πριν από 25 χρόνια. Και τώρα όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το φθινόπωρο.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ενα βήμα μπροστά στα λιπαντικά

Αριστες βαφές και υπηρεσίες φανοποιείας!

Κορυφαία ελαστικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές!

Aριστα ελαστικά από το 1973!

Εδώ μπορείς να εμπιστευτείς τη BMW σου!

Νέα κορυφαία επίδοση από τη LIQUI MOLY

Εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες service και φανοβαφείου!

Τεράστια γκάμα υπηρεσιών φανοποιείου σε απίστευτες τιμές!

Εξαιρετικές και οικονομικές υπηρεσίες φανοποιείου!

Ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλο δίκτυο διανομής και συνεχής υποστήριξη!

Τεράστια γκάμα ελαστικών, αναρτήσεων και άλλων προϊόντων!

Αψογα καινούρια αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.

Η υποχρέωση για ΚΤΕΟ, τώρα γίνεται ευχαρίστηση!

Αψογα ελαστικά στις ανταγωνιστικότερες τιμές!

Ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις κορυφαίας ποιότητας

Οικονομικά ελαστικά άριστης ποιότητας!

Οι ιδανικότερες προτάσεις και λύσεις

Κερδίστε ΔΩΡΟ αξίας 640 ευρώ & τεράστια οικονομία !

Χειροποίητα καλύμματα με πείρα που πλησιάζει τα 40 χρόνια!

Μεμβράνες αυτοκινήτου, ξεθάμπωμα φαναριών και όχι μόνο!

περισσότερα »