Στην κορυφή της ελληνικής αγοράς

3371 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία GRC TECH ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη. Την GRCTECH στελεχώνει ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με χαρακτηριστικά την ομαδικότητα και την προσήλωση στους στόχους της εταιρείας.

 
Η εταιρεία GRC TECH ιδρύθηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη.
Την GRCTECH στελεχώνει ένα έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με χαρακτηριστικά την ομαδικότητα και την προσήλωση στους στόχους της εταιρείας.

Η φιλοσοφία της GRC TECH κινείται γύρω από τρεις βασικούς άξονες:

A)Την διάθεση στην Ελληνικά αγορά καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων προϊόντων.

B)Την εξειδίκευση με στόχο την παροχή εξατομικευμένων λύσεων στις ιδιαίτερες απαιτήσεις ψυχαγωγίας και επικοινωνίας για το αυτοκίνητο και το σπίτι.

Γ)Τη δημιουργία εργαλείων και συνθηκών που υποστηρίζουν την πώληση σε όλα τα στάδια (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά) με στόχο το κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρίας των συνεργατών της και των τελικών καταναλωτών .

Οι άξονες αυτοί οδηγούν την GRC TECH σε μια συνεχή ανοδική και αναπτυξιακή πορεία ακόμη και την περίοδο της οικονομικής κρίσης ,πετυχαίνοντας έτσι την καθιέρωσή της στην ελίτ των εταιρειών του χώρου των ηλεκτρονικών στην Ελλάδα.

Η GRC TECH απασχολεί 15 εξειδικευμένους εργαζόμενους που στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 500m2.

Διεκπεραιώνει 10.000 γραμμές παραγγελιών τον χρόνο, με έναν μέσο χρόνο παράδοσης 1.2 ημερών.

Έχοντας απευθείας εμπορικές συμφωνίες με 1300 συνεργάτες που ελέγχουν σημεία πώλησης και καλύπτουν όλη την Ελλάδα, η GRC TECH κατάφερε από την στιγμή της ίδρυσή της να έχει σταθερά ανοδική πορεία στην Ελληνική αγορά.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ