Χειροποίητα καλύμματα με πείρα που πλησιάζει τα 40 χρόνια!

1827 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία AUTO COVER κατασκευάζει χειροποίητα καλύμματα κατά παραγγελία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων.

 
Η εταιρεία AUTO COVER, ιδρύθηκε και λειτουργεί στον ίδιο χώρο από το 1978. Εδρεύει στο κέντρο της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην περιοχή “Ευζώνων” στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 6 .

Στο χώρο κατασκευάζονται χειροποίητα καλύμματα κατά παραγγελία για όλους τους τύπους και τα μοντέλα αυτοκινήτων. Σχεδιάζονται, κόβονται και ράβονται από έμπειρους τεχνικούς και ράφτες. Διατίθενται πατρόν που είναι κομμένα στα μέτρα του εκάστοτε σαλονιού, έτσι ακολουθείται η γραμμή του κατασκευαστή και παραμένει άθικτη η ταπετσαρία ενώ η εφαρμογή των καλυμμάτων ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ακόμα με την πλήρη εφαρμογή τα καλύμματα της Auto cover δεν επηρεάζουν την λειτουργικότητα των καθισμάτων του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία αναλαμβάνει και την πλήρη αποκατάσταση του ουρανού και των πλαϊνών της πόρτας ενός ΙΧ. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστούν πατάκια σε διάφορες ποιότητες μοκέτας και καλύμματα ταμπλό για σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα και φορτηγάκια που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ