Νέο «αστέρι» στις φανοβαφές!

1952 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/6/2020

Μπήκε στη ζωή μας πρόσφατα. Αποτελεί λύση της σύγχρονης τεχνολογίας στο τομέα της φανοποιίας και στην βαφή αυτοκίνητων. Με άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό. Είναι η Stars Of Colours!

 
Στο καινούριο φανοποιείο  της Stars Of Colours θα δημιουργήσετε μία σχέση συνεργασίας. Αυτή δημιουργείται με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, που είναι άλλωστε και τα βασικά χαρακτηριστικά για την δημιουργία της.
 
Η Stars Of Colours θα σας προσφέρει και τα δύο. Αξιοπιστία στις επισκευές, αφού διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο χώρο με εξελιγμένα σύγχρονα μηχανήματα φανοποιίας, ικανά να διορθώσουν οποιαδήποτε ζημιά.
 
Εμπιστοσύνη, γιατί το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας έχει την κατάλληλη τεχνογνωσία για να προσφέρει ποιοτικές επιδιορθώσεις υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες και προσφέρει αποτελέσματα που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Παράλληλα φροντίζει, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο της επιδιόρθωσης και φροντίδας των αυτοκινήτων. Καλέστε: 2169397566

Αναλυτικότερα στο φανοποιείο Stars Of Colours θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
 - Βαφής αυτοκινήτων
- Επισκευή αυτοκινήτων

 
Καλέστε τους άμεσα για να κλείσετε ραντεβού ή για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
 
STARS OF COLOURS
Καλέστε: 2169397566
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/STARS-OF-COLOURS-114355030213120/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός