H αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία και γλυτώνετε ταυτόχρονα αρκετά χρήματα.

Αντικατάσταση φίλτρου καμπίνας

19736 Επισκέψεις στο άρθρο

Το φίλτρο καμπίνας συσσωρεύει τη γύρη αλλά και διάφορα άλλα σωματίδια που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, ώστε να δημιουργείται υγιεινή ατμόσφαιρα στην καμπίνα των επιβατών.

 
Το φίλτρο καμπίνας συσσωρεύει τη γύρη αλλά και διάφορα άλλα σωματίδια που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα, ώστε να δημιουργείται υγιεινή ατμόσφαιρα στην καμπίνα των επιβατών. Αυτό το φίλτρο θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε χρόνο, ώστε να παρουσιάζει την ανάλογη απόδοση.

Πώς να κερδίσω χρήματα;
Όταν συμπληρώσουμε αυτό το χρονικό διάστημα, μπορούμε να επισκεφθούμε ένα συνεργείο αυτοκινήτων, με συνολικό κόστος περίπου 30 ευρώ ή να το προμηθευτούμε από ένα κατάστημα ανταλλακτικών, με τιμή περίπου 15 ευρώ και να το δώσουμε στο μηχανικό του συνεργείου, προσθέτοντας το κόστος της τοποθέτησης, περίπου 10 ευρώ.

Καν΄ το μόνος σου - Κέρδος έως 10 ευρώ
Η αντικατάστασή του, ιδιαίτερα σε αυτοκίνητα όπου το φίλτρο βρίσκεται πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού, είναι μία εύκολη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε και μόνοι.

Αναλυτικά τα βήματα:

1. Για να αφαιρέσουμε το ντουλαπάκι, θα πρέπει να εντοπίσουμε τα σημεία στήριξής του στην αριστερή και δεξιά πλευρά του και να τα πιέσουμε προς τα μέσα με προσοχή, ώστε να βγουν από τους "οδηγούς" τους.

2. Εντοπίζουμε το πλαστικό τμήμα στο οποίο βρίσκεται τοποθετημένο το φίλτρο καμπίνας και ανοίγουμε το καπάκι με προσοχή, ώστε να εμφανιστεί το παλιό φίλτρο.

3. Αφαιρούμε το φίλτρο προσεκτικά τραβώντας το προς τα έξω, ώστε να συγκρατηθεί η σκόνη πάνω σε αυτό και να μη λερώσουμε το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας.

4. Τοποθετούμε το καινούριο φίλτρο και ακολουθούμε με τη σειρά το Βήμα 3 και το Βήμα 4, ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ