To φίλτρο LPG είναι πολύ φθηνό στην αντικατάστασή του.

Το φίλτρο LPG

17389 Επισκέψεις στο άρθρο

To φίλτρο LPG είναι από τα ελάχιστα αναλώσιμα πράγματα που περιλαμβάνει ένα κιτ υγραεριοκίνησης. Ανάλογα τον τύπο και τον κινητήρα χρειάζεται αλλαγή σε διάστημα από 8.000 έως 20.000 χλμ.

 
Τα σύγχρονα κιτ υγραεριοκίνησης διαθέτούν μόνο ελάχιστα αναλώσιμα πράγματα που χρειάζονται αλλαγή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ουσιαστικά το βασικό είναι το φίλτρο καυσίμου. Πρόκειται για πολύ φθηνό εξάρτημα που αντικαθίσταται με κόστος που κυμαίνεται από 7 έως 25 ευρώ, ανάλογα τον τύπο του φίλτρου αλλά και του κινητήρα στον οποίο απευθύνεται.
Σε κάθε περίπτωση, για τις διαδικασίες αλλαγής του φίλτρου LPG θα ενημερωθείτε σωστά από τον μηχανικό που θα αναλάβει να εγκαστήσει το κιτ υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας. Παρόλα αυτά πρέπει να υπολογίσετε ότι σε κανονικές συνθήκες αυτό χρειάζεται αλλαγή σε διάστημα από 8.000 έως 20.000 χιλιόμετρα. Όλα φυσικά εξαρτώνται από τη χρήση του αυτοκινήτου αλλά και από την ποιότητα του καυσίμου.
Mε δεδομένο ότι και το κόστος αντικατάστασης είναι πολύ μικρό, μην ξεχνάτε να επισκεφθείτε το μηχανικό για την αλλαγή του φίλτρου. Οι κίνδυνοι που μπορούν να προκύψουν για την αξιοπιστία του κινητήρα του αυτοκινήτου σας είναι πολλοί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)