Εγκατάσταση Lpg σε Audi

1294 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2021

Το KIT LANDIRENZO OMEGAS DIRECT είναι σχεδιασμένο για τη μετατροπή των κινητήρων άμεσου ψεκασμού. Η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει στο σύστημα Omegas Direct να εγγυάται υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Δείτε πως τοποθετήθηκε σε ένα Audi A8 V8 4.2 FSI

Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε κιτ  LANDIRENZO OMEGAS DIRECT άμεσου ψεκασμού.

LPG LANDIRENZO OMEGAS DIRECT GMGAS
Το κιτ LANDIRENZO OMEGAS DIRECT θα το βρείτε μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της GMGAS στην επικράτεια.

Η Landi Renzo spa είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954 σαν ο μοναδικός κατασκευαστής ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την αεριοκίνηση , σήμερα οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκίνητων, εμπιστεύονται την Landi Renzo και χρησιμοποιούν την τεχνολογία της και τα προϊόντα της στην εφαρμογή εναλλακτικών καύσιμων σε αυτοκίνητα παραγωγής ΟΕΜ από τα εργοστάσια και μαζί με τις after market τοποθετήσεις έχουν πάνω από το 30% της παγκόσμιας αγοράς για τα εναλλακτικά συστήματα καυσίμων LPG & CNG και εξαρτήματα.

Η πολυπλοκότητα των ηλεκτρονικών συσκευών στα καινούργια οχήματα απαιτεί συνεχή και σταθερή συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων που μπορούν να ενσωματωθούν απόλυτα στο ηλεκτρονικό και μηχανικό σχεδιασμό των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Αυτή η ίδια τεχνογνωσία μεταφέρεται και στα ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου της LANDI RENZO που προμηθεύουμε μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της GMGAS στην επικράτεια.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλέστε στο 2310 387222
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός