Τα λιπαντικά πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τα λιπαντικά πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τα καλύτερα λιπαντικά αυτοκινήτου που θα βρεις στην αγορά

10330 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/5/2023

Πώς κερδίζει ένα λιπαντικό αυτοκινήτου τις εντυπώσεις; Μα φυσικά με τις επιδόσεις όπως αύξηση απόδοσης – προστασία κινητήρα – πιστοποιήσεις – ευρύ δίκτυο διανομής. Διάλεξε τώρα ένα top προϊόν!

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. - QS SERVICE
Α. ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ - Κ. ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ Ο.Ε.

Αύξηση απόδοσης κινητήρα – μείωση ρύπων

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας  στο χώρο των λιπαντικών προσφέρει τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά. Πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Λειτουργία σε όλο το φάσμα θερμοκρασιών = καλύτερη προστασία του κινητήρα

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς η θερμοκρασία λειτουργίας ενός λιπαντικού συνδέεται άμεσα και με το ιξώδες του (ταχύτητα ρευστότητας). Υπάρχει πλέον μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών που έχουν πολλαπλό ιξώδες, δηλαδή η λειτουργία τους «ενεργοποιείται» σε ακόμα μεγαλύτερο φάσμα θερμοκρασιών.

Πιστοποίηση για τις υψηλές προδιαγραφές τους

Η πιστοποίηση οποιουδήποτε προϊόντος αυξάνει κατακόρυφα το επίπεδο αξιοπιστίας του. Όσον αφορά τα λιπαντικά, θα αναφέρουμε ενδεικτικά ένα διεθνή οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης, τον EOLCS (Engine Oil Licensing & Certification System = Σύστημα αδειοδότησης και πιστοποίησης λιπαντικών μηχανών).

Διάθεση από ευρύ δίκτυο συνεργατών

Εκτός από την ποιότητα του λιπαντικού, η εταιρεία παραγωγής θα πρέπει να εξασφαλίσει την επαρκή διάθεσή του στην αγορά. Αυτά που μπορείς να βρεις σε μεσαίες ως μεγάλες επιχειρήσεις και συνοδεύονται από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να λύσει όλες σου τις απορίες, κατατάσσονται σίγουρα στα top του είδους.

Ποια τα οφέλη των λιπαντικών 4 αστέρων;

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το »

  • Η αποτελεσματικότερη προστασία του κινητήρα μεταφράζεται σε λιγότερες φθορές άρα μείωση του κόστους συντήρησης.
  • Προσφέρουν οικονομία καυσίμου η οποία, σε μερικές περιπτώσεις, ξεπερνά το 2%!

Ποια τα χαρακτηριστικά των TOP εταιρειών παραγωγής λιπαντικών;

  1. Επενδύουν συνεχώς σε νέες μεθόδους έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων τους
  2. Συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και με άλλους φορείς ώστε τα προϊόντα να τηρούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όσον αφορά π.χ. τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρυπών.
  3. Προσαρμόζονται στις εξελίξεις των κινητήρων και παράγουν λιπαντικά που ανταποκρίνονται σε αυτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ