Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης, όσοι εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης από την Car Group Kalogritsas και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα χρήσιμο δώ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης, όσοι εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης από την Car Group Kalogritsas και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα χρήσιμο δώρο.

Special δώρο από το Car Group Kalogritsas

5052 Επισκέψεις στο άρθρο

Η 9η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης και ένας top εγκαταστάτης της ελληνικής αγοράς δεν την αφήνει να πάει χαμένη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κερδίσετε ένα χρήσιμο δώρο.

coral gas
MASTER DIRECT

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης ξεκίνησε στην Ολλανδία το 2018 και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να αναδειχθεί το θετικό πρόσημο που έχει η χρήση εναλλακτικών καυσίμων όπως είναι το υγραέριο LPG (Liquefied Petroleum Gas).

Κοινοποίησέ το »

 
Η χρήση σύγχρονων εναλλακτικών καυσίμων έχει πολυεπίπεδα οφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρέχει φθηνότερη μετακίνηση και είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω της τέλειας καύσης του. 

Συγκεκριμένα, έχει υπολογιστεί πως ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το LPG εκπέμπει ως και 12% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, μέχρι και 80% λιγότερα οξείδια του αζώτου, μειωμένα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα αλλά και 20 ως 40% λιγότερους υδρογονάνθρακες, ανάλογα με τον τύπο κινητήρα.

Ένα χρήσιμο δώρο από την Car Group Kalogritsas και στα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ
 
Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης, όσοι εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης από το Car Group Kalogritsas και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ θα συμμετέχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2021 με δώρο λίτρα καυσίμου από την Πετρογκάζ.

Ποια είναι η Car Group Kalogritsas
 

Η Car Group Kalogritsas είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο, που προσφέρει άριστες υπηρεσίες από το 2011. Έχει κύρια δραστηριότητα  την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Γλυκά Νερά μπορείτε να μετατρέψετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε διπλού καυσίμου, επιλέγοντας είτε υγραέριο, είτε φυσικό αέριο.  Η εξειδίκευση της επιχείρησης πάνω στην αεριοκίνηση φαίνεται και από το γεγονός ότι ο κ. Καλογρίτσας είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από συστήματα άμεσου, αλλά και έμμεσου ψεκασμού από καταξιωμένους παγκοσμίως κατασκευαστές, τα οποία τοποθετεί το άριστα εκπαιδευμένο και αρκετά έμπειρο προσωπικό. Μάλιστα η εταιρία προσφέρει και εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία τοποθέτησης του συστήματος υγραεριοκίνησης έως το πέρας των πέντε ετών, χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και περιλαμβάνει μέρη του κινητήρα που επηρεάζονται από την χρήση του υγραερίου ή του φυσικού αερίου.

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)