Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης, όσοι εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης από την Car Group Kalogritsas και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα χρήσιμο δώ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης, όσοι εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης από την Car Group Kalogritsas και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα χρήσιμο δώρο.

Special δώρο από το Car Group Kalogritsas

1508 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/12/2021

Η 9η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης και ένας top εγκαταστάτης της ελληνικής αγοράς δεν την αφήνει να πάει χαμένη, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κερδίσετε ένα χρήσιμο δώρο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης ξεκίνησε στην Ολλανδία το 2018 και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να αναδειχθεί το θετικό πρόσημο που έχει η χρήση εναλλακτικών καυσίμων όπως είναι το υγραέριο LPG (Liquefied Petroleum Gas).

Κοινοποίησέ το »

 
Η χρήση σύγχρονων εναλλακτικών καυσίμων έχει πολυεπίπεδα οφέλη προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρέχει φθηνότερη μετακίνηση και είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω της τέλειας καύσης του. 

Συγκεκριμένα, έχει υπολογιστεί πως ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης που χρησιμοποιεί ως καύσιμο το LPG εκπέμπει ως και 12% λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα, μέχρι και 80% λιγότερα οξείδια του αζώτου, μειωμένα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα αλλά και 20 ως 40% λιγότερους υδρογονάνθρακες, ανάλογα με τον τύπο κινητήρα.

Ένα χρήσιμο δώρο από την Car Group Kalogritsas και στα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ
 
Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Υγραεριοκίνησης, όσοι εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης από το Car Group Kalogritsas και τα υπόλοιπα μέλη του ΣΕΚΟΕ θα συμμετέχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2021 με δώρο λίτρα καυσίμου από την Πετρογκάζ.

Ποια είναι η Car Group Kalogritsas
 

Η Car Group Kalogritsas είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο, που προσφέρει άριστες υπηρεσίες από το 2011. Έχει κύρια δραστηριότητα  την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Γλυκά Νερά μπορείτε να μετατρέψετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε διπλού καυσίμου, επιλέγοντας είτε υγραέριο, είτε φυσικό αέριο.  Η εξειδίκευση της επιχείρησης πάνω στην αεριοκίνηση φαίνεται και από το γεγονός ότι ο κ. Καλογρίτσας είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από συστήματα άμεσου, αλλά και έμμεσου ψεκασμού από καταξιωμένους παγκοσμίως κατασκευαστές, τα οποία τοποθετεί το άριστα εκπαιδευμένο και αρκετά έμπειρο προσωπικό. Μάλιστα η εταιρία προσφέρει και εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία τοποθέτησης του συστήματος υγραεριοκίνησης έως το πέρας των πέντε ετών, χωρίς κανένα χιλιομετρικό περιορισμό και περιλαμβάνει μέρη του κινητήρα που επηρεάζονται από την χρήση του υγραερίου ή του φυσικού αερίου.

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

 • ΨΑΧΤΗΡΙ

  Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LOVATO

  Μπες τώρα στο νέο site της Lovato Hellas και μέσα από 5 απλά βήματα πάρε ολοκληρωμένη προσφορά για το αυτοκίνητό σου! Βρες το μοντέλο του αυτοκινήτου σου και δες ποιό σύστημα σου προτείνουμε και πόσο κοστίζει, πόσα θα εξοικονομείς με ένα σύστημα Lovato και πόσο εύκολα μπορείς να το αποκτήσεις! Ξεκίνα ΕΔΏ!
   2130378905 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Pedis Car Service

  Η Pedis Car Service βρίσκεται στον χώρο επισκευής αυτοκινήτου από το 1991, παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα οχήματα παλαιού και νέου τύπου. Πραγματοποιούν άριστη εγκατάσταση συστημάτων LPG, γρήγορα και οικονομικά και χρησιμοποιούν το σύστημα υγραεροκίνησης lovato.
   2102834350 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GM GAS

  Η LANDI RENZO είναι ή Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης με τις περισσότερες εργοστασιακές συνεργασίες σε οχήματα πρώτης εγκατάστασης. Ενημερώσου για την τοποθέτηση γνήσιου συστήματος αεριοκίνησης LANDI RENZO σε έναν από τους συνεργάτες της GM GAS σε όλη την Ελλάδα!
   2310 387222 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GK AUTO GAS

  Η GK AUTO GAS δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.
   2105813424 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Στην GAS SERVICE Ξαγοράρης είναι ειδικοί στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης (LPG/CNG). Χρησιμοποιούν τα αξιόπιστα συστήματα της εταιρίας Zavoli, με την εγγύηση της GAS Θεοδώρου.
   21099382344 - 6946834543 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν

  Η εταιρία ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για μετατροπές σε υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο, όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκατάστασης εξοπλισμού φυσικού αερίου σε οχήματα, από την TUV AUSTRIA HELLAS.
   23940 25605 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • KONCars

  KONCars προσφέρει Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης. Επιπλέον έχει εξειδίκευση στην τοποθέτηση υγραερίου και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.
   2114035966 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Geartech Engineering

  Η μακροχρόνια εμπειρία της Gear Tech Engineering στο χώρο της βελτίωσης (Honda, Mazda, Subaru, Toyota, κλπ.) τους έχει καθιερώσει σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
   2103410108 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ QUICK SERVICE - ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

  Το συνεργέιο είναι Υγραεριοκίνηση Quick Service του κ. Βαλαβάνη Μάριου είναι εξειδικευμένο γενικό συνεργείο υγραεριοκίνησης και εδρεύει στα ¶νω Πατήσια. Κύρια δραστηριοτητά του είναι η τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή υγραερίου, επιβατικών οχημάτων.
   2102111358 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LPG HELLAS

  Η LPG HELLAS, δημιούργησε το πρώτο BRC POINT Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ECOΚΙΝΗΣΗ

  Η πρωτοπόρα παρουσία της εταιρείας ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου εδω και πολλά χρόνια έχει προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της το εγγυάται.
   2109734811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CAR GROUP KALOGRITSAS

  Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
   2106618344 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ