Κορυφαία συστήματα LANDI RENZO από την GMGAS

2488 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2021

Η GMGAS οδηγεί τις εξελίξεις φέρνοντας στην Ελλάδα την αεριοκίνηση, την καλύτερη και πιο σίγουρη εναλλακτική λύση απέναντι στην κοστοβόρα χρήση της βενζίνης έχοντας την αποκλειστική διανομή και εμπορία της κορυφαίας Ιταλικής εταιρίας LANDI RENZO SPA.

Η Landi Renzo spa είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1954 σαν ο μοναδικός κατασκευαστής ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την αεριοκίνηση , σήμερα οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκίνητων, εμπιστεύονται την Landi Renzo και χρησιμοποιούν την τεχνολογία της και τα προϊόντα της στην εφαρμογή εναλλακτικών καύσιμων σε αυτοκίνητα παραγωγής ΟΕΜ από τα εργοστάσια και μαζί με τις after market τοποθετήσεις έχουν πάνω από το 30% της παγκόσμιας αγοράς για τα εναλλακτικά συστήματα καυσίμων LPG & CNG και εξαρτήματα.

Kοινοποίησε το »


Η πολυπλοκότητα των ηλεκτρονικών συσκευών στα καινούργια οχήματα απαιτεί συνεχή και σταθερή συνεργασία με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων για το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων που μπορούν να ενσωματωθούν απόλυτα στο ηλεκτρονικό και μηχανικό σχεδιασμό των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Αυτή η ίδια τεχνογνωσία μεταφέρεται και στα ΚΙΤ υγραερίου και φυσικού αερίου της LANDI RENZO που προμηθεύουμε μέσω των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της GMGAS στην επικράτεια.

landi renzo lpg cng υγραεριο φυσικό αέριο

Τα ειδικά εξελιγμένα συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου της LANDI RENZO είναι απόλυτα συμβατά ακόμη και με τους πιο σύγχρονους και απαιτητικούς κινητήρες έμμεσου και άμεσου ψεκασμού (TSi & FSi) που χρησιμοποιούν οι περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες σήμερα.


Οι ειδικοί στα αέρια καύσιμα στις υπηρεσίες του οχήματος σου


Η GMGAS MON IKE εγγυάται υπηρεσίες εγκαταστάσεις και συντήρησης μέσο του εξουσιοδοτημένου δικτύου πιστοποιημένων εγκαταστατών. Μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών στα αέρια καύσιμα και στις υπηρεσίες του αυτοκίνητου, που σας εγγυούνται την σωστή εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος σας με υγραέριο και φυσικό αέριο εκ μετατροπής ή πρώτης εγκατάστασης (εργοστασιακό).


 

landi renzo lpg cngΜε την LANDI RENZO είσαι σίγουρος ότι έκανες μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή!

-67 έτη ιστορίας

-Παρουσία σε 50 χώρες και 5 ηπείρους

-Πιστοποιήσεις ISO 9001 και ISO TS16949

-100% Ιταλική τεχνολογία

-Με 70 εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην επικράτεια


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το web site: www.gmgas.gr στο facebook LANDI RENZO Hellas ή καλέστε στο 2310 387222


 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός