Η AGN-Autogas αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου της εταιρείας BRC, αλλά και το εξουσιοδοτημένο service των συγκεκριμένων ανταλλακτικών LPG.

LPG της BRC από 610 ευρώ στην AGN-Autogas

5063 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην AGN-Autogas μπορείτε να τοποθετήσετε kit υγραερίου της BRC, ενώ η εν λόγω εταιρεία είναι πιστοποιημένη και αναλαμβάνει το εξουσιοδοτημένο service για τα συστήματα BRC.

 
Η εταιρεία AGN-Autogas δραστηριοποιείται στη μετατροπή βενζινοκίνητων αυτοκινήτων και σε υγραεριοκίνητα, με έδρα τη Λ. Θησέως 367 στην Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου). Είναι πιστοποιημένη μονάδα εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, ενώ τα στελέχη της και το προσωπικό της έχουν κατάλληλα εξειδικευτεί στις εν λόγω μετατροπές.

Στο πλαίσιο αυτό, η AGN-Autogas αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου της εταιρείας BRC, αλλά και το εξουσιοδοτημένο service των συγκεκριμένων ανταλλακτικών LPG. Μάλιστα στην τρέχουσα προσφορά της AGN-Autogas, μπορείτε να εγκαταστήσετε το BRC Seq Alba με 610 ευρώ (+ ΦΠΑ) και αποπληρωμή τοις μετρητοίς, ενώ η εγκατάσταση συστήματος LPG της Lovato στοιχίζει 500 ευρώ (+ ΦΠΑ) επίσης μετρητοίς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ