Ο Όμιλος επιχειρήσεων Tsopelogiannis δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985.

H εταιρεία Tsopelogiannis εισάγει στην Ελλάδα τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της υγραεριοκίνησης που το όνομά τους είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση.

Περισσότερες από 6.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην εταιρεία Tsopelogiannis.

Tα συνεργεία της Tsopelogiannis πέρα από το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό είναι εφοδιασμένα με άρτιο εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

Τα πιο ολοκληρωμένα kit LPG στην εταιρεία Tsopelogiannis

3920 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πάνω από 9.500 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της, η εταιρεία Tsopelogiannis εγγυάται την ασφαλή και οικονομική τοποθέτηση LPG στο Ι.Χ. σας.

 
Ο Όμιλος επιχειρήσεων Tsopelogiannis δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 110.000 αυτοκίνητα, ενώ περισσότερες από 9.500 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό τεχνιτών που είναι πιστοποιημένοι από το Υπουργείο Μεταφορών και εξειδικευμένοι με τις υψηλότερες προδιαγραφές στις αντίστοιχες εταιρείες της Ευρώπη.

Εξάλλου, τα συνεργεία της Tsopelogiannis πέρα από το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό είναι εφοδιασμένα με άρτιο εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων, ώστε η τοποθέτηση του συστήματος LPG στο αυτοκίνητό σας να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Τέλος, η εταιρεία Tsopelogiannis εισάγει στην Ελλάδα τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της υγραεριοκίνησης που το όνομά τους είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την άμεση εξυπηρέτηση. Επιπλέον, η εταιρεία Tsopelogiannis προσφέρει στους πελάτες της τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αποπληρωμής της μετατροπής του αυτοκινήτου τους σε έως και 48 δόσεις, ενώ το τμήμα after sales service της εταιρείας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση του πελάτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ