Τοp εξειδίκευση & αξιοπιστία για LPG-CNG

9063 Επισκέψεις στο άρθρο

Η πολύπειρη, εξειδικευμένη και πιστοποιημένη εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε. είναι ένα από τα κορυφαία συνεργεία που αξίζει να εμπιστευτείς για την ποιοτική, αξιόπιστη και εγγυημένη εγκατάσταση ενός συστήματος υγραερίου LPG ή φυσικού αερίου CNG.

coral gas
MASTER DIRECT
Η εγκατάσταση-τοποθέτηση-μετατροπή ενός συστήματος υγραερίου LPG ή φυσικού αερίου CNG είναι μια «λεπτή» και πολύπλοκη υπόθεση, που απαιτεί ειδικευμένη και ποιοτική εργασία για αποδοτικά, αξιόπιστα και εγγυημένα αποτελέσματα. Έχοντας εμπειρία 25 χρόνων ,  η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε. έχει καταφέρει την τελευταία δεκαετία πάνω από 1000 μετατροπές έχοντας πάνω από 1000 ευχαριστημένους πελάτες.

Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, εργάζεται αποκλειστικά πλήρως εξειδικευμένο και συνεχώς εκπαιδευόμενο σε ειδικά σεμινάρια προσωπικό, το οποίο έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο της τοποθέτησης LPG & CNG διαθέτοντας φυσικά τις κατάλληλες πιστοποιήσεις, όπως το πιστοποιητικό συμμόρφωσης εγκατάστασης φυσικού αερίου σε οχήματα από τη ΔΕΠΑ και την ΤUV AUSTRIA HELLAS.

Η γνώση και η εμπειρία της εταιρείας Aφοί Χάιδου Ο.Ε βρίσκονται στο maximum, γι' αυτό άλλωστε και εκεί έγινε εφικτή η 1η μετατροπή σε φυσικό αέριο στην Ελλάδα σε αυτοκίνητο άμεσου ψεκασμού !
Σημειώστε πως, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας υπάρχει μηχάνημα καθαρισμού εργοστασιακού μπεκ φυσικού αερίου.

Το ειδικευμένο προσωπικό της  εταιρείας Αφοί Χάιδου Ο.E από το 2010 είναι πάντα στη διάθεση των πελατών για να τους προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση στην τοποθέτηση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων κίνησης αυτοκινήτου, υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG), από κορυφαίες εταιρείες όπως η Οptima, η BRC, η Landirenzo και η  Lovato. Και φυσικά όλες οι τεχνικές εργασίες συνοδεύονται 2ετή γραπτή εγγύηση, όπως άλλωστε και οι συσκευές.

Αντιπρόσωπος των συστημάτων Optima

Tα τελευταία 3 χρόνια η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε είναι αντιπρόσωπος Αττικής και Ν. Ελλάδας των συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων κίνησης, υγραερίου LPG και φυσικού αερίου CNG, Optima. Τα συστήματα αυτά κατασκευάζονται από τη συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία Alex, που παρέχει τα πιο ασφαλή συστήματα στην πιο οικονομική τιμή. Mε εμπειρία άνω των 18 ετών, η βραβευμένη για τα προϊόντα της εταιρεία Alex διαθέτει εγκαταστάσεις και κέντρα εξέλιξης, που την τοποθετούν ανάμεσα στους κορυφαίους ευρωπαίους κατασκευαστές συστημάτων LPG και CNG. Η Aφοί Χάιδου Ο.Ε. αναζητά συνεργάτες για τη διανομή των κορυφαίων σε ασφάλεια και Value for Money συστημάτων Optima.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)