Ώ Christmas free, ώ Christmas free (οικονομικό ταξίδι με Lpg)!
Ώ Christmas free, ώ Christmas free (οικονομικό ταξίδι με Lpg)!
  • Ώ Christmas free, ώ Christmas free (οικονομικό ταξίδι με Lpg)!
  • Ώ Christmas free, ώ Christmas free (οικονομικό ταξίδι με Lpg)!

Ώ Christmas free, ώ Christmas free (οικονομικό ταξίδι με Lpg)!

23318 Επισκέψεις στο άρθρο

- Με υγραέριο στο αυτοκίνητo «κόβεις» στο μισό τα λεφτά που πληρώνεις στο πρατήριο
- Αν το μετατρέψεις σε διπλού καυσίμου (βενζίνη & lpg), κάνεις απόσβεση σε λίγους μήνες!
- Με καθαρό υγραέριο δουλεύει καλύτερα και ο κινητήρας
- Είναι και 30% πιο καθαρό από τους ρύπους που βγάζει ένα βενζινοκίνητο

coral gas
MASTER DIRECT

Με υγραέριο στο αυτοκίνητo «κόβεις» στο μισό τα λεφτά που πληρώνεις στο πρατήριο

Πλησιάζουν σιγά σιγά οι διακοπές των Χριστουγέννων και είναι μια ευκαιρία να κάνεις και μια μικρή εξόρμηση, προς το χωριό, το εξοχικό ή προς κάποιον δημοφιλή προορισμό. Με την τιμή της βενζίνης όμως να παραμένει σε υψηλά επίπεδα στα 1,86 ευρώ/λίτρο (μέσος όρος, 8/12/2023), το υγραέριο κοστίζει λιγότερο από το μισό (0,88 ευρώ/λίτρο). Αυτό σημαίνει πως το υγραέριο κίνησης μπορεί να «κόψει» στο μισό το κόστος που πληρώνεις στο πρατήριο.
 

Αν το μετατρέψεις σε διπλού καυσίμου (βενζίνη & lpg), κάνεις απόσβεση σε λίγους μήνες!

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων επιλέγουν να τροποποιήσουν τα αυτοκίνητά τους ώστε να λειτουργούν και με LPG. Η τοποθέτηση του κιτ υγραερίου σίγουρα έχει ένα σημαντικό κόστος, όμως «γράφοντας» χιλιόμετρα με υγραέριο, το κόστος μετακίνησης πέφτει στο μισό. Πρακτικά σημαίνει πως ένα σωστά τοποθετημένο κιτ υγραερίου θα κάνει πλήρη απόσβεση του κόστους του σε λιγότερο από χρόνο, ενώ μετά την απόσβεση υπάρχει και κέρδος, σε κάθε γέμισμα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με καθαρό υγραέριο δουλεύει καλύτερα και ο κινητήρας

Το υγραέριο κίνησης συμβάλλει σε πιο πλήρη καύση (καθαρότερη) του καυσίμου μέσα στον κινητήρα σε σχέση με την βενζίνη. Έτσι επιτρέπει την πιο εύρυθμη λειτουργία τους κινητήρα, με χαμηλότερες τριβές και, ως αποτέλεσμα, και λιγότερη φθορά.
 
Αυτό όμως ισχύει μόνο όταν το όχημα λειτουργεί με υγραέριο κίνησης. Δυστυχώς όμως κάποιοι επιτήδειοι επιλέγουν να προμηθεύονται το φθηνότερο βιομηχανικό υγραέριο και να το πουλούν ως υγραέριο κίνησης. Υπολογίζεται ότι περίπου το 20% του υγραερίου που κυκλοφορεί είναι νοθευμένο-βιομηχανικό, κάνοντας τον κινητήρα λιγότερο αποδοτικό, αλλά και πιο επιρρεπή σε βλάβες.
 
Παρότι το κράτος έχει αρχίσει να κάνει κάποιους ελέγχους σε πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα, οι υγιείς επιχειρήσεις του κλάδου αντιμετωπίζουν μόνες τους τα φαινόμενα λαθρεμπορίας. Μία από αυτές τις επιχειρήσεις είναι και η Coral Gas, η οποία είναι και μια από τις κορυφαίες στον κλάδο των καυσίμων και του υγραερίου κίνησης. Χρησιμοποιεί την δική της μέθοδο ελέγχου (του μοριακού ιχνηθέτη) στα πρατήριά της, διασφαλίζοντας έτσι στον οδηγό ότι αγοράζει υγραέριο κίνησης. Παράλληλα, με τους ελέγχους ογκομέτρησης διασφαλίζει την σωστή ποσότητα.


Είναι και 30% πιο καθαρό από τους ρύπους που βγάζει ένα βενζινοκίνητο

Σαν «κερασάκι στην τούρτα», να αναφέρουμε πως με το καθαρό, πιστοποιημένο υγραέριο κίνησης ο κινητήρας μπορεί να εκπέμπει έως και 30% λιγότερους ρύπους συνολικά σε σχέση με την βενζίνη. Με ασφαλές υγραέριο από την Coral Gas, κάνεις τις χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις σου άνετα, καθώς μπορείς να βρεις τα πρατήριά της σε όλη την Ελλάδα.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)