Υγραεριοκίνηση με Avance 32 OBD από την Europegas

Υγραεριοκίνηση με Avance 32 OBD από την Europegas

5072 Επισκέψεις στο άρθρο

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελεγκτή αερίου, που είναι βασισµένος στις αναβαθµισµένες πλατφόρµες υλικού, οι οποίες λειτουργούν υπό τον έλεγχο πραγµατικών συνθηκών λειτουργίας.

coral gas
MASTER DIRECT

 Advance Tech Tips & Χαρακτηριστικά

- Όλες οι εργασίες εξετάζονται κατά την είσοδο τους, συνήθως χωρίς καθυστερήσεις ρύθµισης.
- Ο απαιτούµενος χρόνος επεξεργασίας µετριέται σε δέκατα του δευτερολέπτου.
- Η µείωση του µεγέθους της ECU δίνει τη δυνατότητα να επεκταθούν οι λειτουργίες του ελεγκτή και να χωρέσουν τα πάντα σε ένα µικρό κουτί. 
- Λειτουργεί άψογα με μπεκ Hana
- Έχει 5 χρόνια εγγύηση

Το EG Avance 32 είναι ιδανικό για οχήµατα που διαθέτουν ως 4 κυλίνδρους.  Έχει την ικανότητα να ρυθµίζει την έγχυση του αερίου σύµφωνα µε παραµέτρους ρύθµισης του καυσίµου, όπως τις ελέγχει το OBD, ενώ προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης ευρέως φάσµατος αισθητήρα Ο2  και ξεχωριστό καλώδιο αποσύνδεσης αντλίας καυσίµου ταυτόχρονα.

Παράλληλα µπορεί να υπολογίσει την ιπποδύναµη και ροπή στον δρόµο χωρίς την χρήση δυναµόµετρου και επιτρέπει τον επιπρόσθετο ψεκασµό βενζίνης κατά την διάρκεια λειτουργίας του κινητήρα στο υγραέριο. 

Είναι πολύ απλό σε λειτουργία, αφού δίνει την δυνατότητα αυτοµατοποιηµένης αυτορύθµισης του συστήµατος µε το πάτηµα ενός κουµπιού, ενώ διαθέτει και απλοποιηµένο οδηγό διαµόρφωσης.

 Επίσης εγκαθίσταται και διαµορφώνεται πολύ εύκολα χάρη στο απλοποιηµένο και φιλικό προς τον χρήστη νέο λογισµικό, το οποίο περιέχει βελτιωµένη αυτόµατη βαθµονόµηση και ανίχνευση σήµατος στροφών.

Από την άλλη το σύστηµα είναι εξοπλισµένο µε µεταγωγικό διακόπτη 4 επαφών µε ενσωµατωµένο βοµβητή µε αυτορυθµιζόµενη στάθµη φωτισµού, ενώ δίνει την δυνατότητα αυτόµατης διαγραφής βλαβών OBD κατά την εκκίνηση του κινητήρα.
 

Κοινοποίησέ το »

Λίγα λόγια για την Europegas Hellas

-Παρέχει τεχνική υποστήριξη σε 50,000 αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα.
-Έχει πραγματοποιήσει με τους συνεργάτες της πάνω από 40,000 εγκαταστάσεις συστημάτων EuropeGAS Oscar, Avance, Superior, Injecto σε περίπου 300 σημεία σε όλη την επικράτεια.
-Παρέχει συνεχώς τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά στους συνεργάτες της ως κεντρική και αποκλειστική αντιπρόσωπος της EuropeGAS Poland
-Εμπορεύεται εξαρτήματα κορυφαίων εργοστασίων παραγωγής συστημάτων αεριοκίνησης 
-Έχει εγκαταστήσει πάνω από 3000 αυτοκίνητα στο κεντρικό κατάστημά της
-Εξάγει συστήματα και εξαρτήματα αεριοκίνησης
-Είναι ιδρυτικό μέλος του ΣΕΚΟΕ (Σύνδεσμος Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος) και ασκεί τα καθήκοντα της μέσω του εκπροσώπου της ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου.
Η εταιρεία ερευνά αδιάκοπα το διεθνές τοπίο των εναλλακτικών καυσίμων εντοπίζοντας ευκαιρίες, διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στην ανάπτυξή τους στην χώρα μας.

Europegas Hellas 
www.europegas.com.gr
Τηλ. 2109644456
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)