Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα
Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα
Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα
  • Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα
  • Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα
  • Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα

Βosch Car Service Souflas αξιόπιστες υπηρεσίες σε συντήρηση η επισκευή και σε υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα

3409 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Bosch Car Service Souflas «GENERAL INSURANCE ΕΠΕ» με 2 σύγχρονα συνεργεία στην Λ. Αθηνών 209-211 στο Χαϊδάρι & Λ. Θηβών 470 στο Ίλιον, δραστηριοποιείται με επιτυχία στο τομέα της επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων. Είναι μία καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο, που προσφέρει άριστης ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. "Δικαίως η επιχείρηση Bosch Car Souflas συγκαταλέγεται βάση επιλογής των αναγνωστών μας, στα «Καλύτερα Συνεργεία του AutoΤρίτη».

ILEP
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ


Προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε τύπο και μοντέλο ηλεκτρικού ή υβριδικού οχήματος.Το έμπειρο και συνεχώς τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό τους, σας εγγυάται την μέγιστη φροντίδα και ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Το συνεργείο μας διαθέτει όλα τα διαγνωστικά εργαλεία που θα επισημάνουν κάθε τυχόν ανάγκη του οχήματός σας (μπαταρία, καλώδια HV, μόνωση καλωδίωσης για τυχόν διαρροή ρεύματος κ.λ.π).

Από τις πιο απλές εργασίες (αλλαγή λαδιών, αλλαγή λαδιών μετάδοσης, service A/C κ.λ.π) μέχρι τις πιο σύνθετες ακολουθούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα εργασιών, ώστε το αμάξι σας να σας παραδοθεί με το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας.


Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρωτήσατε (και η άποψη του να προχωράει πέρα από την «επιφάνεια»). Στo συνεργείο Bosch Car Service του κ. Σούφλα Αθανασίου φροντίζουν να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους, καθώς πιστεύουν ακράδαντα πως οι πιο ανθεκτικές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη διαρκή υποστήριξη. 
 

Έτσι λοιπόν στο συγκεκριμένο συνεργείο, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον λεγόμενο «πελάτη- οπαδό», μία σχέση που χτίζεται μέσα από την γνωριμία, την ανάπτυξη εμπιστοσύνης και φυσικά την αξιοπιστία. Αυτά μπορούν και προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο ένα service.

Ένα τέτοιο συνεργείο είναι και αυτό της Bosch Car Service Souflas στο Χαϊδάρι &  Ίλιον.

Το συνεργείο του κ. Σούφλα Αθανάσιου είναι μέλος του δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργείων της BOSCH και βρίσκεται στην Λ. Αθηνών 209-211 στο Χαϊδάρι και με σύγχρονο υποκατάστημα στην Λ. Θηβών 470 στο Ίλιον, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις Δραστηριοποιείται με επιτυχία στην επισκευή και συντήρηση επιβατικών οχημάτων από το 1999, με αποτέλεσμα να διαθέτει την απαραίτητη πολυετή πείρα για να προσφέρει άριστες υπηρεσίες. Επιπλέον, η υπευθυνότητα, σε συνδυασμό με την βαθειά τεχνογνωσία στα θέματα αυτοκινήτου που παρέχει η BOSCH αναγάγουν το συνεργείο σε μία αξιόπιστη λύση για κάθε μηχανικό και ηλεκτρολογικό προβλήματα του αυτοκινήτου σας. Άλλα ένα πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι ότι απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 5 αστέρων! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Επίσης διαθέτουμε στο συνεργείο μας την σύγχρονη Συσκευή βαθμονόμησης DAS 3000 S10, μπροστινής κάμερας και ραντάρ (προαιρετικά) που χρησιμοποιεί τον διαμήκη άξονα ως βάση για τη βαθμονόμηση και σας επαναφέρει τις σωστές ρυθμίσεις καμερών, ακόμα και στην περίπτωση ατυχήματος, η θραύσης του παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας.
 
Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις BOSCH CAR SERVICE - «GENERAL INSURANCE SOUFLAS στo Χαϊδάρι & στο Ίλιον, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής που παρέχουν εδώ και πολλά χρόνια στους πελάτες τους. Η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, προτεραιότητα του συνεργείου μας.

 


Αναλυτικότερα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

  • Service/ Διάγνωση/ Επισκευή ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων
  • Συστήματα Ψεκασμού – Υγραέριο - Φυσικό αέριο
  • Περιοδικός  χειμερινός έλεγχος - Διάγνωση οχημάτων
  • Επισκευές κινητήρων ΙΧ αυτοκινήτων
  • Επισκευές μίζας/Altenator/Δυναμό
  • Εγκατάσταση - Συντήρηση A/C - Κλιματισμού
  • Έλεγχος & Επισκευή Ηλεκτρονικών Συστημάτων
  • Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Μπαταριών
  • Συναγερμοί / Ηχοσυστήματα / Συστήματα πλοήγησης
  • Συστήματα Ψεκασμού
  • Υπερσυμπίεση κινητήρων
  • Έλεγχος γραμμής ΚΤΕΟ
  • Επαγγελματική ευθυγράμμιση FWA 4630
  • Φανοποιείο, Επισκευή του οχήματος με ασφαλιστική κάλυψη.
  • DAS 3000 S10 – Universal computer based calibration
  • Όχημα εξυπηρέτησης πελατών
  • Προσωπικό ημερολόγιο υπηρεσιών
ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Βάσει του κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1400/2002 δεν είστε υποχρεωμένοι να πηγαίνετε το αυτοκίνητο σας στην αντιπροσωπεία αλλά μπορείτε να το επισκευάσετε στο οργανωμένο μας συνεργείο χωρίς να χάσετε την εγγύησή σας.

Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο
τηλεφωνικό μας κέντρο 210-5055595,
προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και
να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

 
Κατάστημα 1

Κατάστημα 2
  • ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Θηβών 470, Ίλιον
  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2105055595
  • EMAIL [email protected]

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »