Στο συνεργείο της TECHNO PART θα βρείτε τα πάντα όσον αφορά τη χονδρική και λιανική συμπλέκτες οχημάτων, συμπλέκτες φορτηγών, δίσκο πλατό οχημάτων, δίσκο πλατό φορτηγών, αγωνιστικών αυτοκίνητων. Θα βρείτε συμπλέκτες των ετιαριών SACHS, LUC, VALEO, EXEDY, DAIKIN, AISIN κ.α.

TECHNO PART: Τα πάντα για του συμπλέκτες!

1029 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2021

Το συνεργείο της TECHNO PART στα Άνω Λιόσια είναι expert στον συμπλέκτη αυτοκινήτων και φορτηγών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Με μία πρόταση ο συμπλέκτης είναι το μέσο που μεταφέρει την περιστροφική ισχύ από τον κινητήρα στους κινητήριους τροχούς. Αποτελείται από δύο βασικά κομμάτια, το πλατό που βρίσκεται βιδωμένο στο σφόνδυλο του κινητήρα και αποτελεί συνέχεια του στροφαλοφόρου άξονα, οπότε κινείται με στροφές ίδιες με αυτές του κινητήρα και το δίσκο, ο οποίος είναι κατασκευασμένος από υλικό με υψηλό συντελεστή  τριβής και είναι συνδεδεμένος με τον πρωτεύοντα άξονα του κιβωτίου ταχυτήτων, ώστε να πιέζεται από το πλατό πάνω στο σφόνδυλο, με την βοήθεια του μηχανισμού του συμπλέκτη. Έτσι με τη βοήθεια της τριβής ανάμεσα στο δίσκο, που περιστρέφεται μαζί με τον άξονα εισόδου του κιβωτίου ταχυτήτων, και το πλατό που εφάπτεται στο σφόνδυλο μεταφέρεται η παραγόμενη από τον κινητήρα ροπή στο κιβώτιο, για να μεταδοθεί από εκεί στο διαφορικό και τους τροχούς.

Kοινοποίησε το »


Όταν δεν ασκείται πίεση στο πεντάλ του συμπλέκτη, ο δίσκος πιέζεται από ελατήρια πάνω στο πλατό και περιστρέφεται μαζί μ' αυτό. Με το πάτημα του πεντάλ, ο δίσκος απομακρύνεται, γλιστρώντας πάνω στον άξονα του κιβωτίου, απομονώνοντας έτσι το κιβώτιο ταχυτήτων από τον κινητήρα. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το πετάλι που βλέπεις εσύ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Τοp Expert στους συμπλέκτες

Αν έχεις απορίες για τον συμπλέκτη ή αν ψάχνεις top expert για να επισκευάσης αυτόν του αυτοκίνητου σου ή θέλεις να αγοράσεις καινούριο το κατάστημα TECHNO PART διαθέτει σε χονδρική και λιανική συμπλέκτες οχημάτων, συμπλέκτες φορτηγών, δίσκο πλατό οχημάτων, δίσκο πλατό φορτηγών, αγωνιστικών αυτοκίνητων. Θα βρείτε συμπλέκτες των ετιαριών SACHS, LUC, VALEO, EXEDY, DAIKIN, AISIN κ.α.

Αναλυτικότερα το κατάστημα προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • Χονδρική - Λιανική 
  • Συμπλέκτες οχημάτων 
  • Συμπλέκτες φορτηγών 
  • Δίσκο πλατό οχημάτων 
  • Δίσκο πλατό φορτηγών 
  • Ανακατασκευή Δισκο Πλατό
  • Συμπλέκτες για Αγωνιστικά αυτοκίνητα 
Το έμπειρο προσωπικό της ετιαρίας αποσκοπώντας στην άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, σε ανταγωνιστικές τιμές, παρέχει γρήγορη και άριστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες, με αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για κάθε πρόβλημα.

Έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε πρώτες ύλες και προμήθειες, γι` αυτό και μπορεί να εγγυηθεί γρήγορη εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση του τελικού προϊόντος. Η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η μακροχρόνια εμπειρία διασφαλίζουν την ικανότητα ανταπόκρισής σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει το όχημά σας, ακόμα και στα πλέον σύνθετα.

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών