Υπηρεσίες συντήρησης υψηλής ποιότητας

1165 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2020

Το συνεργείο αυτοκινήτων Chrisanthopoulos Service δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και έχοντας πάντα ως στόχο την σωστή εξυπηρετεί κάθε πελάτη κάτω από ένα φιλικό περιβάλλον, με απόλυτο σεβασμό.

 
Πολλά συνεργεία, έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις.  Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν)!

Αυτά τα συνεργεία κυριαρχούν στην περιοχή τους μα επιπλέον ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ πελάτες και υπερτοπικά από άλλες περιοχές (καθώς η φήμη τους και η αξιοπιστία τους εξαπλώνονται).

Ένα τέτοιo συνεργείο είναι και αυτό της Chrisanthopoulos Service

Eίναι ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο εγγυάται άμεση λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την καλή συντήρηση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας.   Καλέστε: 2105722965

Η τεχνογνωσία του συνεργείου, ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το ταξινομεί στα συνεργεία που εμείς θεωρούμε πως προσφέρουν υπηρεσίες 4 αστέρων ! Μάλιστα δεσμεύεται στο να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορέιτε να διαλέξετε ανάμεασ από τις εξής υπηρεσίες:
  • Πλήρη Ηλεκτρονικό /Ηλεκτρολογικό & Διαγνωστικό έλεγχο
  • Carbon Clean εσωτερικός καθαρισμός κινητήρα με υδρογόνο
  • Έλεγχος κλιματισμού, συμπλήρωση φρέον, επισκευή A/C
  •  Καθαρισμό Κυκλώματος Ψυγείου
  •  Πλήρες Service, Αλλαγή λαδιών - Φίλτρων
  •  Επισκευές Κινητήρων, Σαζμάν.
  •  Μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών
  • Έλεγχος φρένων, Αμορτισέρ, Αναρτήσεις.
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ, έλεγχος αντικατάσταση Δίσκο,πλατό,Ρουλεμάν.
  • Καθαρισμό Μπέκ Βενζίνης
Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις του, θα βρείτε εκπαιδευμένο προσωπικό, μηχανικούς με εμπειρία οι οποίοι θα κάνουν το καλύτερο για σας. Η πολύχρονη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τους αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν.

CHRISANTHOPOULOS SERVICE
Καλέστε: 2105722965
Δείτε με 1 κλικ: http://www.chrisanthopoulosservice.gr/
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός