• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
Suzuki Jimny 1,3
   

Μικρό σε κυβισμό και μέγεθος τζιπ, με αυξημένες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, όμορφο σχεδιαστικά, οικονομικό, πιστό στην παράδοση που χαρακτηρίζει τη Suzuki στην κατηγορία αυτή.
Ελκυστική σχεδίαση και άφθονη χρήση καμπύλων χαρακτηρίζουν τις σχεδιαστικές γραμμές του Jimny και το αποτέλεσμα είναι σύμφωνο με τις σύγχρονες αισθητικές αντιλήψεις.
Το εσωτερικό του μοντέλου σε κερδίζει αμέσως με τη φωτεινότητα και τη "συμπαθητική" σχεδίασή του, ιδίως αν αντιπαραθέσεις σε αυτό και την εικόνα του Samurai. Εργονομικά λάθη δεν απουσιάζουν, αλλά σε γενικές γραμμές, ο οδηγός εύκολα θα προσαρμοστεί στη θέση οδήγησης. Ο εξοπλισμός, πέρα των καθιερωμένων ηλεκτρικών ευκολιών (προαιρετικά), περιλαμβάνει και δύο αερόσακους (από τη βασική έκδοση), ενώ γενικά στον τομέα της παθητικής ασφάλειας έχουν γίνει τεράστια βήματα εμπρός. 
Το Jimny διαθέτει και τον κατάλληλο σχεδιασμό (ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης), όπως και τον ανάλογο εξοπλισμό. Οι εσωτερικοί χώροι παραμένουν από τους μικρότερους στην κατηγορία. Πάντως, τέσσερις επιβάτες μεταφέρονται με συμβιβασμούς, οι οποίοι έχουν να κάνουν περισσότερο με το προσφερόμενο πλάτος. Ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά περιορισμένος.
Στο δρόμο, το Jimny αποδεικνύεται πραγματικό πολυμέσο, αφού κινείται με αξιοπρέπεια παντού και πάντα. Είναι ευέλικτο μέσα στην πόλη, χάρη στον περιορισμένο κύκλο στροφής και στην πολύ καλή περιφερειακή ορατότητα που προσφέρει (αν και οι μεσαίες κολώνες δημιουργούν κάποια μικροπροβλήματα). 
Αλλά και πέρα από την πόλη, το Jimny τα καταφέρνει εξίσου πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών και με δεδομένο ότι κάποιος δεν θα υπερβεί τα περιθώρια που αφήνει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Εκεί, όμως, όπου το Suzuki παίζει εντός έδρας, είναι μακριά από την άσφαλτο. Το μικρό βάρος και οι ανάλογοι πρόβολοι εξασφαλίζουν εντυπωσιακές ικανότητες σε κάθε μορφής χωμάτινη διαδρομή. Βέβαια, παρά την ύπαρξη ελατηρίων, οι μικροαναπηδήσεις των δύο αξόνων δεν λείπουν. 

. Αξίζει για:
1. Την αξιοπιστία του
2. Την διατήρηση της μεταπωλητικής του αξίας
3. Την χαμηλή τιμή αγοράς του.

 Μεταχειρισμένο:
 
Suzuki Jimny 1,3
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος