• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
BMW 328 Coupe
  

Η BMW 328Ci προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης, πολυτέλειας και σπορτίφ συμπεριφοράς. Απευθύνεται στον οδηγό που μόνο περιστασιακά θα απελευθερώσει ολόκληρο το "αποθεματικό" του αυτοκινήτου ενώ τον υπόλοιπο καιρό θέλει να απολαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο ο Βαυαρός κατασκευαστής αντιλαμβάνεται τον όρο "ποιότητα κύλισης". 
Στο εσωτερικό, οι μεταλλικές ματ επιφάνειες χρωμίου, με τις οποίες είναι καλυμμένα ορισμένα τμήματα του ταμπλό, συμβαδίζουν απόλυτα με τον ανάλαφρα σπορτίφ χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η εργονομία είναι εξαιρετική, αφού τα πάντα βρίσκονται εκεί όπου πρέπει να είναι..
Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας της 328Ci αποδίδει 193 ονομαστικούς ίππους στις 5.300 σ.α.λ. και εντυπωσιάζει με τη μεταξένια λειτουργία του και την αφθονία δύναμης που προσφέρει.
Με το ηλεκτρονικό σύστημα απενεργοποιημένο οι πλαγιολισθήσεις στην ελληνική άσφαλτο είναι αναπόφευκτες και άκρως διασκεδαστικές για τον έμπειρο οδηγό. Ο μέσος οδηγός θα εκτιμήσει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρά τους μεγάλους τροχούς και τις σχετικά σφικτές αναρτήσεις η άνεση διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.


. Αξίζει για:
1. Για την μεταπωλητική αξία την οποία διατηρεί.
2. Την απόδοση του μηχανικού συνόλου.
3. Την παθητική ασφάλεια την οποία προσφέρει.

 Μεταχειρισμένο:
 
BMW 328 Coupe
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος