Στον πρόβολο βρίσκει κανείς δύο όμορφους σχεδιαστικά προβολείς LED, με ξεχωριστά φώτα ημέρας, που βρίσκονται από πάνω.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Hyundai σχεδιάζει να αποκαλύψει το νέο Kona τις προσεχείς εβδομάδες.

Ιδού το νέο Hyundai Kona

6.783 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2017

Μπορεί η Hyundai να κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό την εμφάνιση που θα έχει το νέο Kona, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. Το νέο μοντέλο της εταιρείας «συνελήφθη» στο δρόμο.

 
Συγκεκριμένα το νέο Hyundai Kona συνελήφθη στο κέντρο της Μαδρίτης, κατά τη διάρκεια όπως φαίνεται, ενός τηλεοπτικού σποτ με τις νέες εικόνες να μην αργούν να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η κορεάτικη φίρμα ήθελε κάτι ξεχωριστό από τη σχεδίαση του νέου Kona και αυτό δείχνει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στον τολμηρό, θα λέγαμε, πρόβολο βρίσκει κανείς δύο όμορφους σχεδιαστικά προβολείς LED, με ξεχωριστά φώτα ημέρας, που βρίσκονται από πάνω.
Στο πίσω μέρος αναμιγνύει τα στοιχεία σχεδιασμού από το μεγαλύτερο Tucson με το ίδιο στυλ, συμπεριλαμβανομένου ενός δεύτερου σετ φωτιστικών σωμάτων που φιλοξενεί τα φλας, τα φώτα ομίχλης όπως και αυτό της όπισθεν.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, το Kona χρησιμοποιεί ένα μείγμα από εξαρτήματα του i20 και i30, με την εταιρεία να αποκαλύπτει ότι θα προσφέρει μια τετρακίνητη έκδοση, ως μια από τις επιλογές, που θα περιλαμβάνουν τους turbo κινητήρες 1.0 και 1.4 λίτρων που προσφέρονται ήδη στα μοντέλα i20 και i30, καθώς και μια επιλογή μονάδων ντίζελ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Hyundai σχεδιάζει να αποκαλύψει το νέο Kona τις προσεχείς εβδομάδες.

Tags: 0 kona, HYUNDAI
 
  • fulcad

    Μούρη με cactus επιρροες και αμάξωμα/σουλούπι αλά CHR. Θα μου πεις γιατί όχι..Και αν τιμολογηθεί και κάνα 7άρι χαμηλότερα από το CHR τότε κάτι κάνουμε. Μένει να δούμε και το εσωτερικό βέβαια αν και εκεί οι Κορεάτες έχουν αρχίσει και "φορτώνουν" καλούδια ακόμα και στις βασικές εκδόσεις (και μπράβο φυσικά).

      4