Ο κινητήρας αποτελεί πλεονέκτημα για το μοντέλο. Η ποιοτική του λειτουργία, συνδυάζεται με κορυφαίες επιδόσεις και οικονομική λειτουργία.

Ο κινητήρας αποτελεί πλεονέκτημα για το μοντέλο. Η ποιοτική του λειτουργία, συνδυάζεται με κορυφαίες επιδόσεις και οικονομική λειτουργία.

Κινητήρας: Ικανός σύμμαχος

(8/10/2012)

Στην έκδοση της δοκιμής, έχουμε να κάνουμε με το βασικό μοτέρ της βενζινοκίνητης γκάμας της Mercedes. Πρόκειται για τον 1.600άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, με άμεσο ψεκασμό και απόδοση 122 ίππων. Γνωστό μας από τη νέα B-Class, το μοτέρ προδιαγραφών EU6, είναι απολύτως συμβατό με τον premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Έχει εξαιρετικά πολιτισμένη και γραμμική λειτουργία, ενώ προσφέρει δύναμη και ροπή σε όλες τις περιστάσεις. Έχει καλό τράβηγμα από χαμηλά και υλοποιεί εύκολα την υπόσχεση για 202 χλμ. τελικής, χωρίς κραδασμούς και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε καύσιμο. Σε αυτό βοηθάει και η δέσμη οικολογικών μέτρων BlueEfficiency, μέρος της οποίας είναι το Eco Start&Stop που λειτουργεί άψογα. Η μακριά κλιμάκωση του 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου απαιτεί αρκετές αλλαγές, αλλά η ακρίβειά του και το καλό «κούμπωμά» του δεν καθιστούν τη διαδικασία πρόβλημα. Επί της ουσίας οι μετρήσεις μας το κατατάσσουν στην κορυφή της (υπο) κατηγορίας του, των μοντέλων με ανάλογα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen