Φωτογραφίστε κάποιο από τα επτά μοντέλα με το κινητό σας και κερδίστε μια πρόσκληση για την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φωτογραφίστε κάποιο από τα επτά μοντέλα με το κινητό σας και κερδίστε μια πρόσκληση για την έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012.

Click & Win! Φωτογραφήστε και κερδίστε!

(15/10/2012)

Επτά από τα νέα μοντέλα της αγοράς, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και σε... προκαλούν να τα φωτογραφίσεις και να κερδίσεις μία πρόσκληση για την μοναδική έκθεση αυτοκινήτου των τελευταίων 2 ετών.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» ανοίγει επισήμως τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο «πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, Αίθουσα Ξιφασκίας», στις 20 Οκτωβρίου, αλλά οι παράλληλες εκδηλώσεις αρχίζουν ουσιαστικά από την Τρίτη, 16 Οκτωβρίου, δίνοντας σε σας, τους αναγνώστες του autotriti.gr, τη δυνατότητα να συμμετάσχετε και να κερδίσετε μία πρόσκληση για το γεγονός της χρονιάς, σε ό,τι αφορά στα δρώμενα της αυτοκίνησης στη χώρα μας.

Τα επτά αυτοκίνητα θα κάνουν την περιήγησή τους στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Τα επτά αυτοκίνητα θα κάνουν την περιήγησή τους στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, επτά από τα νέα μοντέλα της αγοράς, το Audi A1, το Citroen C4, το Honda Civic, το Peugeot 208, το Renault Megane, το Skoda Citigo και το VW up! κυκλοφορούν ανάμεσά μας, από τις 16 Οκτωβρίου έως και την τελευταία ημέρα της έκθεσης (Κυριακή, 28 Οκτωβρίου), προσφέροντας μια πιο χαλαρή πινελιά στην καθημερινότητα των κεντρικότερων δρόμων της πόλης. Τα αυτοκίνητα βρίσκονται καθημερινά, νωρίς το πρωί (7-9) σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και μετά ξεκινούν, σε ένα (αν μη τι άλλο) ιδιαίτερο κομβόι, την περιήγησή τους στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.


Τι πρέπει να κάνετε εσείς, για να κερδίσετε μία πρόσκληση για την έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012»; 

Πολύ απλά, τα φωτογραφίζετε με το κινητό σας τηλέφωνο και μας στέλνετε τη φωτογραφία (με το όνομά σας και ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε πως θα παραλάβετε την πρόσκλησή σας), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Χωρίς κλήρωση, όσοι συμμετέχουν ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ! Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή της πρόσκλησης, η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda