Ξεφεύγοντας από την πολυχρηστική προσέγγιση των 2 προηγούμενων γενιών, η νέα A-Class μπαίνει στο χορό των premium μικρομεσαίων με ιδιαίτερες αξιώσεις.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξεφεύγοντας από την πολυχρηστική προσέγγιση των 2 προηγούμενων γενιών, η νέα A-Class μπαίνει στο χορό των premium μικρομεσαίων με ιδιαίτερες αξιώσεις.

Mercedes-Benz: A180 blueEFFICIENCY III vs. A160 blueEFFICIENCY II - Αλλαγή πλεύσης

45.016 Επισκέψεις στο άρθρο

Το καινούριο πεντάθυρο μικρομεσαίο της γερμανικής φίρμας εντυπωσιάζει με το δυναμικό του στιλ, την υψηλή τεχνολογία αλλά και την ευρεία γκάμα κινητήρων που διαθέτει. Αφήνοντας πίσω το πάτωμα τύπου «σάντουιτς» για μια νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα και ξεφεύγοντας από την πολυχρηστική προσέγγιση, η νέα A-Class μπαίνει στο χορό των premium μικρομεσαίων. Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό, αποκτώντας πλέον ένα κουπέ και αεροδυναμικό προφίλ..


Εδώ απλά μιλάμε για τη... μέρα με τη νύχτα.

Εδώ απλά μιλάμε για τη... μέρα με τη νύχτα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο εσωτερικό, έχει χαθεί ο «αέρας» του προηγούμενου μοντέλου, αλλά έχει ανακτηθεί η ποιοτική εικόνα που περιμένει κανείς από μία Mercedes. Παρά την αλλαγή προσανατολισμού, η A-Class δεν έπαψε να είναι άνετη χωροταξικά, και εφάμιλλη της ευγενούς καταγωγής της σε επίπεδο οδηγικής εμπειρίας.Ακόμα πιο υψηλά επίπεδα παθητικής και ενεργητικής ασφαλείας προσφέρει η νέα A- Class, καθώς εξοπλίζεται με πλήθος καινοτόμων συστημάτων (7 αερόσακοι, Attention Assist, Collision Prevention Assist, που ενημερώνει τον οδηγό οπτικά Brake Assist και άλλα). Θεωρείται βέβαιη λοιπόν η κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων, όταν η νέα Α-Class δοκιμαστεί, όπως η προκάτοχός της. Όλοι οι κινητήρες της A-Class διαθέτουν πλέον τούρμπο και άμεσο ψεκασμό. Έτσι, η Α180 των 122 ίππων διαθέτει μοτέρ 1,6 λτ. με κατανάλωση 5,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 128 γρ./χλμ., όταν η προηγούμενη Α180 είχε μοτέρ 1,7 λτ. με 116 ίππους, κατανάλωση 6,6 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 146 γρ./χλμ.

SPRING SEAT
citroen