Το Peugeot 508 έχει πολύ καλή ποιότητα υλικών στο εσωτερικό του, αλλά είναι το πιο δύσχρηστο από όλα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Peugeot 508 έχει πολύ καλή ποιότητα υλικών στο εσωτερικό του, αλλά είναι το πιο δύσχρηστο από όλα.

Εσωτερικό: Διακρίνονται τα Passat και Avensis σε ποιότητα και εργονομία

51.964 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2012)

Ποιότητα


Το Passat έχει πολύ προσεγμένη ποιότητα υλικών και συναρμογής, έχει καλή εργονομία και πλούσια εικόνα, όπως προκύπτει και από τους χρωματισμούς των επενδύσεων.

Το Passat έχει πολύ προσεγμένη ποιότητα υλικών και συναρμογής, έχει καλή εργονομία και πλούσια εικόνα, όπως προκύπτει και από τους χρωματισμούς των επενδύσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η ποιότητα των υλικών είναι κάτι που διακρίνει τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας, καθώς οι κατασκευαστές προσέχουν πολύ πώς θα δικαιολογήσουν τα αυξημένα χρήματα που ζητούν, ενώ και οι απαιτήσεις των πελατών είναι αυξημένες. Έτσι τα μαλακά πλαστικά τα συναντάμε στην καμπίνα όλων των μοντέλων αλλά και σε τμήμα των θυρών. Στην πραγματικότητα, οι διαφορές μεταξύ των μοντέλων της παρουσίασης είναι δυσδιάκριτες. Ωστόσο, τα πιο ποιοτικά πλαστικά τα έχει το VW Passat, στο εσωτερικό του οποίου η εικόνα απτής ποιότητας είναι η ανώτερη όλων. Εξαιρετική είναι και η ποιότητα συναρμογής όλων των επιφανειών. Κοντινή είναι και η εικόνα ποιότητας στο εσωτερικό του 508, όπως και στο Avensis, ενώ το Mondeo έχει εξίσου αφρώδη και λουσάτα υλικά στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, αλλά η συναρμογή τους δεν βρίσκεται στα επίπεδα των άλλων.

Εργονομία
Την καλύτερη εργονομία όλων έχει το Toyota Avensis, το οποίο έχει ομαδοποιημένους και εύχρηστους διακόπτες για όλες τις επιμέρους λειτουργίες, ενώ το σύστημα infotainment Toyota Touch είναι το πιο εύχρηστο και γρήγορο σε απόκριση όλων. Αμέσως μετά ακολουθεί το Passat που έχει απλή σχεδίαση και εύκολους στην εκμάθηση χειρισμούς. Το Ford Mondeo έχει εντυπωσιακή σχεδίαση, αλλά τα χειριστήρια στο τιμόνι, το trip computer και το σύστημα ψυχαγωγίας, του αφαιρούν πόντους χρηστικότητας. Τέλος, το Peugeot έχει ένα ενδιαφέρον σχεδιαστικά εσωτερικό, αλλά έχει τη χειρότερη θέση οδήγησης και τους πιο δύσχρηστους διακόπτες.

Σχεδίαση
Το ταμπλό του Passat μπορεί να μην έχει πολύ εντυπωσιακή σχεδίαση, αλλά κερδίζει τις εντυπώσεις με την καθαρότητα των γραμμών του και την κορυφαία του ποιότητα. Παράλληλα, τα διακοσμητικά που χρησιμοποιούνται ανάλογα με την έκδοση το κάνουν να δείχνει πιο πολυτελές των αντιπάλων του. Από την άλλη, το εσωτερικό του Avensis έχει το λιγότερο ευφάνταστο σχεδιασμό που δε βοηθιέται από τις ποιοτικές αλλά σκουρόχρωμες επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες. &&&&

CORAL GAS PASXA
skoda