Ολοκληρωμένο πακέτο προσφορών από την Kia, νέες μειωμένες τιμές σχεδόν σε όλη τη γκάμα, δωρεάν service σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μια από τις κορυφαίες εγγυήσεις της αγοράς. Δείτε αναλυτικά.

Kia: Εκπτώσεις και δωρεάν service

2.157.230 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η Kia είναι μεταξύ των εταιρειών που διαθέτουν αυτό το διάστημα προσφορές για αρκετά από τα μοντέλα της. Ξεκινώντας από το Picanto το όφελος μπορεί να φτάσει έως και τα 950 ευρώ, ενώ μια κατηγορία πάνω, στα μικρά, το Rio προσφέρεται με έκπτωση, ανάλογα της έκδοσης έως και 900 ευρώ.

Ακόμη μεγαλύτερη είναι η έκπτωση στο Ceed η οποία φτάνει τα 1.800 ευρώ στις 5θυρες εκδόσεις και τα 1.500 ευρώ για το Sportswagon αμάξωμα. Συνεχίζοντας στην οικογένεια του Ceed, η shooting brake ProCeed έχει έκπτωση 2.300 ευρώ, με το όφελος να μεγιστοποιείται στην Crossover έκδοση XCeed που φτάνει μέχρι και τα 2.500 ευρώ. Στο ίδιο ποσό φτΆανει αντίστοιχα και η έκπτωση για το μεγαλύτερο SUV της φίρμας, το Sportage.

Παράλληλα σε όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα προσφέρονται 5 χρόνια δωρεάν service (εξαιρούνται τα plug-in και τα ηλεκτρικά), ενώ αξίζει να επισημάνουμε πως όλα τα μοντέλα της Kia διαθέτουν 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές που ισχύουν για την περίοδο της έκθεσης:
Επισκεφτείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της εταιρείας περισσότερα »
Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα.
Μεταφερθείτε: στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει

ford
test center