Προηγμένα Καύσιμα Shell: Καινοτομία, απόδοση, επιδόσεις!

2.154.206 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η ποιότητα και η εξελιγμένη σύνθεση των καυσίμων της Shell, με αποκορύφωμα τα προϊόντα V-Power, αποτελούν βάση για μέγιστη απόδοση, κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και προστασία του κινητήρα.7

Για πάνω από 100 χρόνια οι επιστήμονες της Shell χρησιμοποιούν το πάθος και την τεχνογνωσία τους για να δημιουργήσουν καύσιμα τελευταίας τεχνολογίας, ανταποκρινόμενοι πάντα στις προκλήσεις των σύγχρονων κινητήρων.

Επιλέγοντας το καύσιμο Shell που ταιριάζει στις ανάγκες σας, εξασφαλίζετε τη μέγιστη απόδοση, αλλά και τη μακροζωία του κινητήρα σας. Η κορυφαία ποιότητα και η εξελιγμένη σύνθεση των προϊόντων, κάνουν τη Shell να ξεχωρίζει στην αγορά καυσίμων, αλλά και στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού αποτελώντας την 1η επιλογή του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, η Shell κερδίζει συνεχόμενα τον τίτλο «Καλύτερη Μάρκα Καυσίμων» στο διαγωνισμό-θεσμό «Best Car», που διοργανώνει το περιοδικό Auto Τρίτη και που, εκτός από το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, αναδεικνύει προϊόντα, υπηρεσίες που το κοινό θεωρεί «Best» στην κατηγορία τους.

¶λλωστε, τα καινοτόμα και απόλυτα εξελιγμένα καύσιμα Shell προήλθαν μέσα από μακρά έρευνα στα επιστημονικά εργαστήρια κι έχουν δοκιμαστεί σε αγώνες και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης. Ειδικά τα καύσιμα Shell V-Power, είναι πιο ενισχυμένα με την τεχνολογία DYNAFLEX1,3 και διαθέτουν το μοριακό ιχνηθέτη ShellDNA, ενσωματώνοντας μοναδικά πρόσθετα για να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και κορυφαία αποτελεσματικότητα από ποτέ με έλεγχο της ποιότητας.


Shell V–Power με 98 οκτάνια & ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex

Η βενζίνη Shell V-Power διαθέτει ενισχυμένο αριθμό οκτανίων (98) για αυξημένη απόδοση, αλλά και προστασία του κινητήρα, σε κάθε στυλ οδήγησης και κάθε δρόμο.7

Χάρη στην τεχνολογία Dynaflex, η Shell V-Power έχει περισσότερα μόρια καθαριστικής δράσης1 που δρουν από το πρώτο κιόλας γέμισμα και συμβάλλουν στην απομάκρυνση έως και του 80% των αποθέσεων, οι οποίες μειώνουν τις επιδόσεις του κινητήρα.Η προηγμένη καθαριστική δύναμη της νέας Shell V-Power 98 επιδρά θετικά στα βασικά μέρη του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής και μπεκ ψεκασμού, βελτιώνοντας τις επιδόσεις, αλλά και την αποδοτικότητα του κινητήρα.7

Επιπλέον, τα μόρια της τεχνολογίας DYNAFLEX μειώνουν τις τριβές και σχηματίζουν μια ισχυρή μεμβράνη, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στη μείωση τους και σε μεγαλύτερο εύρος συνθηκών σε σύγκριση με την προγενέστερη τεχνολογία της Shell.

Η νέα Shell V-Power περιέχει συστατικό μείωσης τριβών σε διπλάσια ποσότητα από ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας από τα καύσιμα στους τροχούς.

Με τη νέα Shell V-Power, κάθε σταγόνα καυσίμου επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση, αλλά και την προστασία του κινητήρα.7

Με την προσθήκη του μοριακού ιχνηθέτη Shell DNA ελέγχεται η προέλευση του καυσίμου και η ποιότητά του για να αισθάνεστε σίγουροι σε κάθε λίτρο.

 

Shell V-Power Racing από τις πίστες της Formula 1 στο δρόμο

Όπως και η V-Power έτσι και η V-Power Racing είναι τα μόνα καύσιμα που έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Ferrari και τη βοήθεια των μηχανικών που αναπτύσσουν το αγωνιστικό καύσιμο της Scuderia με πάνω από 70 χρόνια συνεργασίας.

Η Shell V-Power Racing μεταφέρει την εμπειρία, τη γνώση και το πάθος για μέγιστη ισχύ, απόδοση και προστασία από τις πίστες της Formula 1 στο δρόμο με ακόμα περισσότερα οκτάνια σε σχέση με τη σύνθεση της V-Power.

Η σύνθεση των 100 Οκτανίων είναι σχεδιασμένη ώστε να αποδίδει αυξημένη επιτάχυνση, τη στιγμή που η τεχνολογία ειδικών πρόσθετων βοηθά αισθητά την καύση και προσφέρει ομαλότερη λειτουργία από το πρώτο κιόλας γέμισμα.3

Ενισχυμένη μετεχνολογία Dynaflex, η νέα Shell V-Power Racing έχει προηγμένη καθαριστική δύναμη που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τις επιδόσεις, την αποδοτικότητα του κινητήρα, αλλά και τη μείωση των τριβών που δημιουργούνται μεταξύ των εμβόλων και του τοιχώματος του κυλίνδρου και μπορούν να προκαλέσουν έως και 15% απώλεια ισχύος του κινητήρα.3

Όλα όσα έμαθε η Shell με τη Ferrari στις πίστες αγώνων, τα εφαρμόζει τώρα στον δρόμο.

Η Shell V-Power και η V-Power Racing είναι το αποτέλεσμα της καθημερινής τεχνικής συνεργασίας των μηχανικών και επιστημόνων της Shell για πάνω από 70 χρόνια με την ομάδα της Ferrari.

Όταν όμως το ζητούμενο είναι η μέγιστη απόδοση και οι κορυφαίες επιδόσεις, τότε το καύσιμο σας είναι μόνο ένα: Shell V-Power Racing

 

Shell V-Power Diesel με ενισχυμένη τεχνολογία DYNAFLEX και GTL για μέγιστη απόδοση

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για εξέλιξη, και για ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων της, δημιούργησε το νέο Shell V-Power Diesel με τεχνολογία DYNAFLEXκαι GTL για μέγιστη απόδοση του κινητήρα και ασύγκριτη οδηγική απόλαυση.4

H τεχνολογία DYNAFLEX έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να απομακρύνει έως και το 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα.5

Επιπλέον, το Shell V-Power Diesel, διαθέτει την καινοτόμα τεχνολογία του συνθετικού GTL (Gas to Liquids), ένα ειδικό συστατικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά από τα εργαστήρια της Shell. Συντίθεται από φυσικό αέριο και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική καθαρότητα προσφέροντας οικολογικότερη και αποδοτικότερη καύση, ενώ διαθέτει και σημαντικά αυξημένο αριθμό κετανίων σε σχέση με το απλό πετρέλαιο κίνησης.

Σημειώστε επίσης ότι το Shell V-Power Diesel έχει ειδικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες που αποτρέπουν τη διάβρωση στα μεταλλικά μέρη του κινητήρα, αντιαφριστικά χαρακτηριστικά για γρηγορότερο και αποδοτικότερο ανεφοδιασμό και εξαιρετικές κρυοσκοπικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την υψηλή απόδοση του καυσίμου και στις πιο ψυχρές θερμοκρασίες.6

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι φιλικό προς το περιβάλλον λόγω καθαρότερης καύσης. Είναι επίσης το μοναδικό πετρέλαιο στην αγορά που έχει μοριακό ιχνηθέτη, μία ουσία που διασφαλίζει πλήρως την ποιότητα του καυσίμου για το αυτοκίνητό σας. 



Shell FuelSave Unleaded με τεχνολογία Dynaflex για max εξοικονόμηση

Η βενζίνη Shell FuelSave Unleaded (95 οκτανίων) έχει σχεδιαστεί ειδικά από τους επιστήμονες της Shell ώστε να λιπαίνει τα σημεία στα οποία δεν μπορούν να φτάσουν τα λάδια του κινητήρα. Έτσι τα εξαρτήματα της μηχανής περιστρέφονται πιο ελεύθερα, μεταφέροντας περισσότερη διαθέσιμη ενέργεια για την κίνηση των τροχών.

Η βενζίνη Shell FuelSave είναι ένα καύσιμο που εξασφαλίζει την εξοικονόμηση έως και 1 λτ. σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος χάρη στα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improvers, τα οποία είναι σχεδιασμένα να βοηθούν στη μείωση της απώλειας ενέργειας που προκύπτει από την τριβή και τη συσσώρευση ιζημάτων στο σύστημα καυσίμου.


Shell FuelSave Diesel για καθαρότερο κινητήρα με τεχνολογία Dynaflex

Το Shell FuelSave Diesel είναι το πετρέλαιο κίνησης, που σχεδιάστηκε για εξοικονόμηση καυσίμου σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος χάρη στα Ειδικά Συστατικά Οικονομίας Καυσίμου - Shell Efficiency Improver. Αυτά, έχουν σχεδιαστεί για πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση, από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Έτσι αξιοποιείται στο μέγιστο η κάθε σταγόνα Shell FuelSave Diesel και εξοικονομείται καύσιμο σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος.

Επίσης το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell FuelSave Diesel περιλαμβάνει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά τα οποία κρατούν τα μπεκ ψεκασμού καθαρά και αποτρέπουν τη συσσώρευση ιζημάτων στον κινητήρα του αυτοκινήτου, βοηθώντας έτσι στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

Τα εξαιρετικά αυτά χαρακτηριστικά είναι αποτέλεσμα έρευνας από τους επιστήμονες της Shell για περισσότερα από 100 χρόνια. Έχοντας ως στόχο τη συνεχή βελτίωση,  υπέβαλαν το καύσιμο σε ατελείωτες δοκιμές στο εργαστήριό και στο δρόμο, έτσι ώστε να μπορεί κάθε οδηγός να επιτυγχάνει εξοικονόμηση κάθε φορά που γεμίζει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του.

 

1. Ενισχυμένα σε σύγκριση με τα FuelSaveUnleaded καύσιμα.
2. Βοηθά να καθαρίσουν τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγήςκαι / ή έγχυσης καυσίμου από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοση. Τα μόρια που μειώνουν τις τριβές βοηθούν κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.
3. Σε σύγκριση με προηγούμενες συνθέσεις των Shell V-Power καυσίμων. Τα μόρια που μειώνουν τις τριβές βοηθούν κρίσιμα μέρη του κινητήρα σας.
4. Ενισχυμένα σε σχέση με τα Shell Fuelsave Diesel καύσιμα.
5. Βοηθά στην απομάκρυνση των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση από τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής και / ή έγχυσης καυσίμου.
6. Σε σύγκριση με το καύσιμο Shell Fuelsave Diesel. Βοηθά να καθαρίσουν τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου, όπως βαλβίδες εισαγωγής και / ή έγχυσης καυσίμου από τα ιζήματα που μειώνουν την απόδοση.
7. Τα πραγματικά αποτελέσματα και πλεονεκτήματα ενδέχεται να διαφοροποιούνται ανάλογα με το όχημα, την κατάσταση την οποία βρίσκεται και την οδηγική συμπεριφορά.

Πηγή:
https://www.coralenergy.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-shell/

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

NEO PROACE
skoda