4κίνητα μικρά SUV που σε «ξελασπώνουν» και στα δύσκολα

4κίνητα μικρά SUV που σε «ξελασπώνουν» και στα δύσκολα

92.912 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2022)

Ξεχωριστά και σπάνια στην κατηγορία τους, είναι τα μόνα SUV πόλης με κίνηση και στους 4 τροχούς. Θα επιλέξεις ένα από τα παραπάνω AWD μικρά SUV ή πιστεύεις ότι η 4κίνηση ταιριάζει περισσότερο στα μεγαλύτερα οικογενειακά SUV;

Τετρακίνηση χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη

Κατά κανόνα την συναντάμε σε SUV μεγαλύτερων κατηγοριών, υπάρχουν ωστόσο πέντε μοντέλα που προσφέρονται με τετρακίνηση και στην αρκετά δημοφιλή κατηγορία των μικρών crossover. Σκληροτράχηλα, με πιο off-road προσανατολισμό και σε διαφορετικά είδη καυσίμου.
 
«Χρειάζεται η τετρακίνηση σε δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές ή μπορείς να τα βγάλεις πέρα με συστήματα ελεγχόμενων διαφορικών και ειδικά ελαστικά;» Είναι ερώτημα που έχουμε ακούσει σε αρκετές συζητήσεις. Κάθε πλευρά έχει υπέρ και κατά, σίγουρα όμως οι έξτρα δυνατότητες αλλά και το πρεστίζ που σου δίνει η τετρακίνηση έχουν την δική τους αξία. Πόσο μάλλον όταν δεν χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά έχεις AWD επιλογές και στην κλάση των SUV πόλης.
 
Η κατηγορία με την μεγαλύτερη δυναμική στην ελληνική αγορά έχει 5 συνολικά επιλογές, οι οποίες συνδυάζουν τις μαζεμένες διαστάσεις και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος, με την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς για αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης σε κάθε επιφάνεια. Από εκεί και πέρα, κάθε μοντέλο ακολουθεί μία διαφορετική φιλοσοφία σε επίπεδο εμφάνισης, μηχανικού συνόλου και λειτουργία τετρακίνησης. Στην λίστα μας βρίσκουμε μοντέλα βενζίνης, diesel, αυτοφορτιζόμενες υβριδικές επιλογές και μία με Plug-in υβριδική τεχνολογία. Ας τα γνωρίσουμε (με αλφαβητική σειρά).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green