Το Kia Ceed 1,6 diesel ISG ρίχνει τις εκπομπές CO2 κάτω από τα 100 γρ./χλμ., ενώ ανεβάζει τη… λίμπιντο με την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή άνεση και ασφάλεια, αλλά και τις κορυφαίες επιδόσεις το
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Kia Ceed 1,6 diesel ISG ρίχνει τις εκπομπές CO2 κάτω από τα 100 γρ./χλμ., ενώ ανεβάζει τη… λίμπιντο με την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή άνεση και ασφάλεια, αλλά και τις κορυφαίες επιδόσεις του.

Kia Ceed 1,6 Diesel ISG: Top σε δύναμη και οικονομία με 7ετή εγγύηση

37.023 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Kia Ceed 1,6 Diesel ISG έρχεται για να συνδυάσει την πολύ καλή απόδοση του ισχυρότερου 1.600άρη diesel της αγοράς, με την κορυφαία οικονομία και τα μόλις 97 γρ. εκπομπών CO2 ανά χλμ., που εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα και εκτός αυτού, το Ceed ανεβάζει την… λίμπιντο του ιδιοκτήτη του και με άλλα πλεονεκτήματά του, παρέχοντας κορυφαία ποιότητα, υψηλή άνεση και ασφάλεια, αλλά και ικανές επιδόσεις. Και όλα αυτά σφραγίζονται με την 7ετή εγγύηση της εταιρείας. 


Πληθωρικό, γοητευτικό και άκρως ποιοτικό
Σχεδιαστικά, το Kia Ceed διαθέτει πληθωρική εμφάνιση όντας μεγαλύτερο από το προηγούμενης γενιάς μοντέλο (4.310 χλστ.), ενώ εξακολουθεί να έχει και ένα από τα μακρύτερα μεταξόνια της κατηγορίας (2.650 χλστ.). Την ίδια στιγμή, το μικρομεσαίο μοντέλο της Kia έχει τον τρόπο του να κερδίζει τα βλέμματα στο πέρασμά του, διαθέτοντας άφθονες δόσεις αισθητικής πολυτέλειας όπως π.χ. τα LED φωτιστικά εμπρός-πίσω και στους πλευρικούς καθρέπτες. Στο εσωτερικό από την άλλη, το Kia Ceed επιφυλάσσει μια ακόμη πιο ευχάριστη έκπληξη, αφού η ποιότητα είναι από τις κορυφαίες στην κατηγορία. Ειδικότερα, όλο το ταμπλό είναι επενδεδυμένο με παχύ, μαλακό πλαστικό και τα χειριστήρια έχουν στιβαρή αίσθηση, όπως απλώνονται πάνω στις πλαστικές επιφάνειες σε μαύρο, λακαριστό χρώμα. Ανάλογα μάλιστα με την έκδοση, μπορούν να επιλεγούν ιδιαίτερα ανθεκτικά υφάσματα για το σαλόνι και πολυτελείς δερμάτινες επενδύσεις.

Επιλογή οικονομίας και απόδοσης
Ο 1.600άρης κινητήρας του Ceed 2ης γενιάς αποδίδει 128 ίππους ισχύος στις 4.000 σ.α.λ. και είναι από τους ισχυρότερος diesel έως 1.600 κ.εκ. την αγοράς.Aφθονη είναι και η ροπή των 260 Nm, διαθέσιμη μάλιστα από τις 1.900 σ.α.λ. Η λειτουργία του μοτέρ αυτού είναι εξαιρετικά πολιτισμένη, η απόκριση στο γκάζι είναι πολύ καλή και οι επιδόσεις άκρως ικανοποιητικές (π.χ. 0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δλ.). Προσόν του κινητήρα αποτελεί και ο συνδυασμός του με ένα ακριβές 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις οικονομίας, συνδυαζόμενος με Σύστημα start/stop (ISG) αλλά και με τροχούς 15 ιντσών, ο diesel αυτός κινητήρας εκπέμπει μόνο 97 γρ./χλμ. (απαλλάσσεται από τέλη κυκλοφορίας), όντας ένας από τους πιο «πράσινους» της κατηγορίας. Στα ίδια επίπεδα οικονομίας βρίσκεται και η μέση κατανάλωση, η οποία είναι μόνο 3,7 λτ./100 χλμ.

Υψηλή ασφάλεια-Κορυφαία άνεση
Στο δρόμο, το Ceed είναι πιο ώριμο και κατασταλαγμένο οδηγικά από κάθε άλλη φορά. Χαρακτηριστικό του, αποτελεί η κορυφαία ποιότητα κύλισης και το άκρως αποτελεσματικό φιλτράρισμα των εδαφικών ανωμαλιών. Δεν κοπανάει πουθενά, παρά τους μεγάλους τροχούς, είναι πολύ ήσυχο, ενώ φαίνεται και πολύ στιβαρό στο δρόμο. Παράλληλα, τα φρένα έχουν πολύ καλή αίσθηση και καλή απόδοση. Το αυτοκίνητο έχει μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης, γέρνει ελάχιστα, αν και πλέει λίγο περισσότερο από ό,τι θα θέλαμε στις αλλαγές πορείας στον αυτοκινητόδρομο. Συνολικά, το Ceed είναι πιο ποιοτικό και πιο άνετο από ποτέ, βαδίζοντας πλάι στα κορυφαία παραδείγματα της κατηγορίας (premium και μη).

info
Κυβισμός: 1.582 κ.εκ.
Ισχύς (PS/σ.α.λ.): 128/4.000
Ροπή (Nm/σ.α.λ.): 260/1.900-2.750
Μέση κατανάλωση: 3,7 λτ./100 χλμ.
Εκπομπές CO2: 97 γρ./χλμ.

Στο εσωτερικό, η ποιότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και οι χώροι είναι άνετοι για 
επιβάτες και αποσκευές (380 λτ.).

Στο εσωτερικό, η ποιότητα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και οι χώροι είναι άνετοι για επιβάτες και αποσκευές (380 λτ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda