Ολοκληρωμένη όσο ποτέ η νέα BMW X3
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ολοκληρωμένη όσο ποτέ η νέα BMW X3

BMW X3

(19/11/2010)

Το νέο αυτοκίνητο είναι μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις, σε σχέση με τον προκατοχό του και ειδικά στο μήκος, ενώ από πλευράς εμφάνισης προσεγγίζει πλέον ξεκάθαρα τα αισθητικά στοιχεία της μεγαλύτερης X5. Αυτές είναι τα 4.648x1.881x1.661 χιλ. για ΜxΠxΥ, και 2.810 χιλ. Οι χώροι σε κάθε περίπτωση είναι αυξημένοι, σε σχέση με το παρελθόν, ενώ αυτός των αποσκευών ξεκινά από τα 550 και να φτάνει έως τα 1.600 λίτρα. Εσωτερικά η ποιότητα είναι αναβαθμισμένη, με ακόμη πιο ποιοτικά υλικά δίνοντας περισσότερη προσοχή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ η εκτεταμένη χρήση δέρματος και ξύλου, της χαρίζει περισσότερη πολυτέλεια από κάθε άλλη φορά.


To αυτοκίνητο έχει ύψος από το έδαφος 212 χιλιοστά, και στάνταρ την τετρακίνηση xDrive

To αυτοκίνητο έχει ύψος από το έδαφος 212 χιλιοστά, και στάνταρ την τετρακίνηση xDrive

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο μοναδικός βενζινοκινητήρας που το εξοπλίζει (αρχικά) είναι ο τρίλιτρος εξακύλινδρος στην έκδοση xDrive35i. Αυτός κάνει χρήση διπλού υπερτροφοδότη, καθώς και άμεσου ψεκασμού και Valvetronic. Η απόδοση είναι οι 306 ίπποι στις 5.800 σ.α.λ. και τα 400 Nm ροπής από τις μόλις 1.300 σ.α.λ.! Τα 0-100 χ.α.ω. έρχονται σε μόλις 5,7 δλ. ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 245 χ.α.ω. Η μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου είναι τα 8,8 λίτρα/100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων CO2 είναι τα 204 γρ./χιλιόμετρο.
Η άνεση και η εξαιρετική ποιότητα κύλισης χαρακτηρίζουν την οδική συμπεριφορά της νέας BMW Χ3. Το νέο ηλεκτρικά υποβοηθούμενο, σύστημα διεύθυνσης (για πρώτη φορά σε μοντέλο της σειράς X) είναι αξιόλογο σε αίσθηση και προσφέρει επαρκή πληροφόρηση για τον οδηγό. Η μόνιμη τετρακίνηση xDrive της BMW εφοδιάζει και αυτή τη γενιά της X3. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν πολύδισκο συμπλέκτη για να μεταβάλει συνεχώς την κατανομή της ροπής στον εμπρός και πίσω άξονα. Το ύψος από το έδαφος είναι τα 212 χιλιοστά, ενώ διατίθεται και σύστημα HDC (Hill Descent Control) το οποίο ρυθμίζεται από τον οδηγό μεταξύ 8-25 χ.α.ω. και βοηθά κατά την κίνηση σε απότομες ανωφέρειες/κατωφέρειες ελέγχοντας την ταχύτητα του οχήματος χωρίς ο οδηγός να καταφεύγει σε φρένο ή γκάζι. Η νέα BMW X3 θα λανσαριστεί στη χώρα μας στις αρχές του 2011, με τιμή γύρω στις 60.000 ευρώ.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen