• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Αν θέλετε να παραγγείλετε on-line μοντέλο της Toyota, διαμoρφώστε το αυτοκίνητο της επιλογής σας και κλικάρετε την επιλογή «Παραγγείλτε online».

Toyota: Αγορά από τον καναπέ, παραλαβή από την πόρτα σου

10.963 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2020

Η Toyota προσφέρει μια νέα υπηρεσία μέσω της οποίας μπορεί ο καθένας να επιλέξει, να εξατομικεύσει και στην συνέχεια να παραγγείλει το μοντέλο που επιθυμεί, χωρίς καμία φυσική επαφή με το κατάστημα. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η φίρμα πραγματοποιεί κάτι ανάλογο, καθώς τον Δεκέμβριο 2018 είχε προχωρήσει στην διαδικτυακή πώλησης 65 υβριδικών Toyota Yaris. 

Για να επιστρέψουμε στο παρόν, η νέα εφαρμογή «online κράτησης» είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της Toyota Ελλάς όντας συμβατή με υπολογιστή, tablet ή smartphone, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και υποστηρίζεται από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, μέσω email και τηλεφώνου, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ..

Ο ενδιαφερόμενος το μόνο που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει 4 απλά βήματα, να επιλέξει και να αγοράσει το αυτοκίνητο που επιθυμεί.
1. Διαμόρφωση του αυτοκινήτου επιλογής με 100% παραμετροποίηση, με τη δυνατότητα  επιλογής μοντέλου, έκδοσης, χρώματος και αξεσουάρ
2. Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων, το ποσό της προκαταβολής και της επιλογής του επίσημου αντιπρόσωπου από τον οποίο θα γίνει η παραλαβή του αυτοκινήτου 
3. Επιβεβαίωση για την ορθότητα των προσωπικών στοιχείων 
4. Πληρωμή προκαταβολής με χρήση πιστωτικής κάρτας και δυνατότητα εκτύπωσης παραγγελίας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος του Δικτύου της Toyota Ελλάς που επιλέγει ο χρήστης, αναλαμβάνει τη διευθέτηση της παραγγελίας και της ενημέρωσης του πελάτη για την άφιξη του μοντέλου της επιλογής του, όταν αυτό θα είναι έτοιμο προς παράδοση από το κατάστημα ή μπορεί και να ζητήσει να του το παραδώσουν στο σπίτι.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)