• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

H υπηρεσία [email protected], προσφέρεται για όλες τις μάρκες του ομίλου FCA Greece, τις Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, και Fiat Professional.

FCA Group: Φέρε την έκθεση στο σαλόνι σου

10.964 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/5/2020

Με τη υπηρεσία [email protected], η FCA Greece (Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, και Fiat Professional) και η FCA BANK,  αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες, διευκολύνοντας μέσω της ψηφιακής πρόσβασης τον υποψήφιο αγοραστή να ολοκληρώσει ακόμα και την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου χωρίς να μετακινηθεί από το σπίτι του.

Στο πλαίσιο του [email protected], ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επαφή είτε μέσω της FCA ή απευθείας με τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα που επιθυμεί και ο τελευταίος προγραμματίζει μια video-κλήση με τον πελάτη μέσω της εφαρμογής Google Hangouts Meet. Εκεί ο σύμβουλος πωλήσεων μπορεί να συνομιλήσει, να παρουσιάσει το αυτοκίνητο, να κάνει μαζί σας τη διαμόρφωση του αυτοκινήτου, να σας αναλύσει τις επιλογές χρηματοδότησης, ακόμα και να πραγματοποιήσει μια διερευνητική αξιολόγηση αυτοκινήτου ανταλλαγής που πιθανόν έχει ο ενδιαφερόμενος, όπως ακριβώς θα γινόταν και αν είχαν συναντηθεί στο κατάστημα πώλησης.

Κατόπιν, μέσω του προγράμματος ο ενδιαφερόμενος μπορεί λάβει την τελική προσφορά, δοκιμές του Ειδικού Τύπου σε σχετικά άρθρα και  video, να παραγγείλει το αυτοκίνητο που επιθυμεί, αλλά και να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξόφλησης ή χρηματοδότησης χωρίς να μετακινηθεί από τη θέση του, με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υπογραφής απομακρυσμένου τύπου. Έτσι ο αγοραστής μπορεί να ολοκληρώσει όλες τις σχετικές ενέργειες ακόμα και από το κινητό του και χωρίς βεβαίως να μετακινηθεί από το σπίτι του. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)