Το εσωτερικό της Veloce παραμένει σε κάθε περίπτωση ποιοτικό, με ορισμένες στιλιστικές επεμβάσεις όπως, οι ραφές του τιμονιού, τα μεταλλικά πεντάλ κ.λπ., να τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό της Veloce παραμένει σε κάθε περίπτωση ποιοτικό, με ορισμένες στιλιστικές επεμβάσεις όπως, οι ραφές του τιμονιού, τα μεταλλικά πεντάλ κ.λπ., να τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Εσωτερικό: Με μικρές αλλαγές

(9/12/2016)

Περνώντας στο εσωτερικό της ανανεωμένης Veloce συναντάμε νέες επενδύσεις στο ταμπλό, πίνακα οργάνων με νέο φόντο, αλλά και το λογότυπο της ιταλικής φίρμας στο τιμόνι που είναι πλέον ασημί απόχρωσης. Παράλληλα, το σύστημα πολυμέσων UConnect Live έχει αναβαθμιστεί. Από κει και πέρα, σε επίπεδο χώρων και ποιότητας δεν παρατηρούνται αλλαγές. Τα υλικά της καμπίνας παραμένουν ποιοτικά και με καλό φινίρισμα, προβάλλοντας το premium χαρακτήρα του αυτοκινήτου (το μαλακό υλικό παραμένει στο πάνω μέρος του ταμπλό). Οι χώροι τέλος, βρίσκονται συνολικά σε καλά επίπεδα και είναι επαρκείς για 4 ενήλικες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ με όγκο 350 λίτρων, είναι λίγο πιο κάτω από το μέσο όρο της κατηγορίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
citroen