Αντικαθιστά το i30 με SUV η Hyundai;

Αντικαθιστά το i30 με SUV η Hyundai;

3.291 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Hyundai να αντικαθιστά το i30 με ένα νέο SUV λόγω της μειωμένης ζήτησης που έχει το αυτοκίνητο σε κάποιες αγορές.

Δεν τραβάνε τα hatchback...

Δυσοίωνο φαίνεται πως είναι το μέλλον του Hyundai i30 hatchback καθώς σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η μάρκα εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει την παραγωγή του για χάρη ενός νέου μικρομεσαίου SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Tι λέει ο Biermann για το μέλλον του i30

Η τωρινή γενιά μπήκε σε παραγωγή το 2017 και το σχέδιο ήταν να αντικατασταθεί μετά από λίγα χρόνια, ωστόσο τα πλάνα αυτά της Hyundai μπήκαν στο πάγο. Ο τεχνικός διευθυντής της Hyundai δήλωσε «η αγορά για τα hatchback μικραίνει συνεχώς. Πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε με το Hyundai i30; Δεν μπορείς να δώσεις μια απάντηση για την παγκόσμια αγορά. Είναι δύσκολο να πούμε αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω την τωρινή κατάσταση. Σίγουρα, για διαφορετικές αγορές υπάρχουν διαφορετικές προκλήσεις και διαφορετικές στρατηγικές».

Ο Biermann θεωρεί ότι είναι πιθανό το i30 να επιβιώσει στις χώρες που το αυτοκίνητο τα πηγαίνει καλά εμπορικά όπως στην Ινδία, την Ρωσία, την νότια Αμερική, την Αυστραλία και κάποιες χώρες της Ευρώπης.

Αντίπαλος του Corolla Cross;

Εάν τελικά η Hyundai αποφασίσει να το αντικαταστήσει με κάποιο SUV, τότε αυτό θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Toyota Corolla Cross. O Biermann δήλωσε σχετικά: «Σε κάποιες αγορές χρειάζεται ένα ηλεκτρικό σε αυτή την κατηγορία, μετά υπάρχει ο ανταγωνισμός στα SUV και για αυτό κόβουν μοντέλα. Είναι μια δύσκολη υπόθεση».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw