• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με αλλαγές στα σημεία, η 4η γενιά του μικρού γαλλικού μοντέλου λανσάρεται στη χώρα μας, σε τιμές που ξεκινούν από τα 11.860 ευρώ.

Στο εσωτερικό της καμπίνας πλέον υπάρχουν τρεις επιλογές συστημάτων infotainment, ανάλογα με τις ανάγκες, που συνδυάζονται με Bose ηχοσύστημα.

Aπό 11.860 ευρώ το ανανεωμένο Renault Clio

5.927 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/11/2016

Με αλλαγές στα σημεία λανσάρεται στη χώρα μας το ανανεωμένο Renault Clio, με τις τιμές του να ξεκινούν από τα 11.860 ευρώ.

 
Οι τιμές του Renault Clio ξεκινούν από τις 11.860 ευρώ για τις εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης  και τις 14.280 ευρώ για τις εκδόσεις diesel. Στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, πλήρες σετ αερόσακων, air condition, cruise control κα.  Παράλληλα για την απόκτηση του γαλλικού μοντέλου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να κάνει χρήση ενός  χρηματοδοτικού προγράμματος, ακόμα και χωρίς προκαταβολή, με  επιτόκιο 6,5% και διάρκεια αποπληρωμής έως 84 μήνες. Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο Renault Clio μπορεί να αποκτηθεί με μηνιαία δόση μόλις 88 ευρώ. Οι αλλαγές του ανανεωμένου Renault Clio
Στο εξωτερικό παρατηρούμε την ανασχεδιασμένη μπροστινή γρίλια, που έγινε φαρδύτερη, για να προσδώσει μια ακόμη πιο μοντέρνα νότα στο γαλλικό μικρό, όπως και το ανανεωμένο κατώτερο τμήμα του οπίσθιου προφυλακτήρα, που παρουσιάζεται πιο ανθεκτικό. Σύμφωνα με τα όσα λέει η γαλλική φίρμα, στο Clio facelift χρησιμοποιήθηκαν υλικά που μέχρι τώρα εξόπλιζαν μεγαλύτερα μοντέλα της.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα του γαλλικού μοντέλου, η παλέτα των επιλογών έρχεται να εμπλουτιστεί με τον βελτιωμένο στα σημεία 1.500άρη turbo diesel κινητήρα των 110 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Παράλληλα το ίδιο μηχανικό κιβώτιο θα διατίθεται πλέον και στην έκδοση με τον TCe βενζινοκινητήρα απόδοσης 120 ίππων.
 
Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το εσωτερικό της καμπίνας πλέον υπάρχουν τρεις επιλογές συστημάτων infotainment, ανάλογα με τις ανάγκες, που συνδυάζονται με Bose ηχοσύστημα. Στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων θα υπάρχει το smart R&Go, ενώ προαιρετικές επιλογές θα αποτελούν τα Media Nav Evolution και R-Link Evolution.