Η 4η γενιά του μεγάλου MPV της Ford βρίσκεται στα σκαριά, με τη γερμανική εταιρεία να προγραμματίζει το λανσάρισμα του νέου Galaxy για το 2016 (κατασκοπευτική εικόνα).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η 4η γενιά του μεγάλου MPV της Ford βρίσκεται στα σκαριά, με τη γερμανική εταιρεία να προγραμματίζει το λανσάρισμα του νέου Galaxy για το 2016 (κατασκοπευτική εικόνα).

Αποκλειστικό: Νέο Ford Galaxy

6.612 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2015)

Η Ford ετοιμάζει για το 2016 το νέο, μεγάλο, πολυχρηστικό μοντέλο της Galaxy, το οποίο αποκτά πιο δυναμικό στιλ, ακόμα μεγαλύτερη ευρυχωρία και νέα γκάμα κινητήρων.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η 4η γενιά του μεγάλου MPV της Ford βρίσκεται στα σκαριά, με τη γερμανική εταιρεία να προγραμματίζει το λανσάρισμα του νέου Galaxy για την επόμενη χρονιά.
Ειδικότερα, από την αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε διαπιστώνουμε ότι η νέα γενιά του γερμανικού πολυμορφικού μοντέλου διαθέτει τη νέα μάσκα της εταιρείας, που θυμίζει Aston Martin και έχουμε συναντήσει στο νέο Ford S-MAX, στο ανανεωμένο Ford Focus και στη νέα γενιά του Ford Mondeo, με τα επιμήκη φωτιστικά να τονίζουν το δυναμικό «look», χάρη και στα φώτα ημέρας LED.
 Επιπλέον, οι πηγές μας αναφέρουν ότι το νέο Galaxy θα μεγαλώσει και άλλο σε διαστάσεις, ώστε να διευρυνθούν οι χώροι για τους 7 επιβάτες που φιλοξενεί η καμπίνα του μοντέλου, καθώς και ο χώρος αποσκευών και να μεγαλώσει κι άλλο η απόσταση από το νέο S-MAX, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Να θυμίσουμε ότι ο χώρος αποσκευών για την παρούσα γενιά μπορεί να φτάσει από τα 308 έως και τα 2.325 λτ. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες που καταφθάνουν για το νέο Galaxy, τονίζουν ότι θα πατήσει στο ίδιο πάτωμα με το Ford Mondeo.
Σχετικά τώρα με τους κινητήρες του νέου Galaxy, αναμένεται να δούμε τα μοτέρ του νέου S-MAX, δηλαδή τον 1,5 λτ. βενζινοκινητήρα EcoBoost με απόδοση 160 ίππους και το 2λιτρο μοτέρ με ισχύ 240 ίππους. Επίσης, προβλέπονται και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις με κινητήρες 1,6 και 2,0 λτ. και απόδοση από 150 έως 180 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto