Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Οι πωλήσεις του νέου Ford S-MAX θα αρχίσουν το επόμενο καλοκαίρι, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 30.000 ευρώ περίπου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πωλήσεις του νέου Ford S-MAX θα αρχίσουν το επόμενο καλοκαίρι, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 30.000 ευρώ περίπου.

Με τον 1,5 EcoBoost και 4κίνηση το νέο Ford S-MAX

8.700 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2014)

Με καινοτόμα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, με καινούργιους κινητήρες, αλλά και για 1η φορά 4κίνητο, το νέο 7θέσιο πολυμορφικό Ford S-MAX, θα ξεκινήσει την εμπορική του «καριέρα» από το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ford παρουσίασε τη δεύτερη γενιά του S-MAX, πριν από το επίσημο ντεμπούτο του Paris Motor Show. Αισθητικά, αποτελεί την εξορθολογισμένη εκδοχή του S-MAX Concept, που είχαμε γνωρίσει στην περασμένη έκθεση της Γενεύης, με τη σχεδίαση να ακολουθεί τη «λογική» των ανανεωμένων Focus και Fiesta. Οι κυριότερες διαφορές στο design σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο είναι η νέα τραπεζοειδής γρίλια της μάσκας και τα «γλυπτά» φωτιστικά φανάρια.Μηχανικά, τώρα, το νέο S-MAX έχει στηθεί πάνω στην πλατφόρμα του επίσης νέου Mondeo. Είναι το πρώτο πολυμορφικό μοντέλο της κλάσης του, που προσφέρει τη δυνατότητα της ηλεκτρικής ανάκλησης των καθισμάτων της 2ης και 3ης σειράς, ενώ –όπως και στο Kuga- μπορείς να ανοίξεις την πόρτα του πορτμπαγκάζ με το …πόδι σου. Καινούργιο χαρακτηριστικό είναι και οι πλευρικοί αερόσακοι νέας τεχνολογίας για τους πίσω επιβάτες, η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη κολόνα τιμονιού, αλλά και η δυνατότητα στα μπροστινά καθίσματα για θέρμανση και ψύξη.Οι πληροφορίες για τη γκάμα συνόλων του νέου 7θέσιου MPV δεν δόθηκαν επισήμως από τη Ford, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως το νέο S-MAX θα εξοπλίζεται με το επίσης καινούργιο σύνολο βενζίνης 1.5 EcoBoost των 160 ίππων, ενώ το παρόν θα δώσει και η 2λιτρη έκδοση του μοτέρ, η ισχύς της οποίας ανέρχεται σε 240 ίππους. Το σημαντικό είναι πως το νέο S-MAX, για πρώτη φορά μέχρι τώρα, θα διαθέτει και 4κίνητη έκδοση.Οι επιλογές σε κινητήρες diesel στο νέο γερμανικό MPV θα αρχίζουν και θα τελειώνουν στα 2,0 λίτρα, με το TDCI σύνολο να αποδίδει 110, 150 και 180 ίππους. Η μικρή έκδοση συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ στις δύο μεγαλύτερες υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες, οπότε και η έκθεση του Παρισιού θα ανοίξει τις πύλες της. Οι πωλήσεις, πάντως, του νέου S-MAX θα αρχίσουν το επόμενο καλοκαίρι, με τις τιμές του να ξεκινούν από τις 30.000 ευρώ περίπου.

Το νέο Ford S-MAX έχει στηθεί πάνω στην πλατφόρμα του επίσης νέου Mondeo, ενώ σχεδιαστικά αντλεί την έμπνευσή του από τα ανανεωμένα Focus και Fiesta.

Το νέο Ford S-MAX έχει στηθεί πάνω στην πλατφόρμα του επίσης νέου Mondeo, ενώ σχεδιαστικά αντλεί την έμπνευσή του από τα ανανεωμένα Focus και Fiesta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
Hyundai