• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Λίγο πριν την έκθεση της Γενεύης, γνωρίζουμε το νέο Renault Megane Estate, που η ίδια η εταιρεία χαρακτηρίζει ως «κομψό και σποτίφ» όχημα.

Το νέο Renault Megane Estate GT είναι το πρώτο μικρομεσαίο wagon της αγοράς που διαθέτει σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης, αυτό που η εταιρεία αποκαλεί 4CONTROL.

Αυτό είναι το Megane Estate

3.755 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/2/2016

Η Renault μας παρουσιάζει το νέο Megane Estate, το οποίο στην κορυφαία του έκδοση GT, υπόσχεται οδηγικές συγκινήσεις. Ραντεβού στην έκθεση της Γενεύης.

 
Η Renault αποκαλύπτει το τελευταίο μέλος της «οικογένειας» Megane, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της 1ης Μαρτίου, όταν και η έκθεση της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της.

Λόγος γίνεται για το νέο Megane Estate, τη station wagon δηλαδή εκδοχή του μικρομεσαίου γαλλικού μοντέλου. Η ίδια η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως «κομψό και σποτίφ» όχημα, του οποίου προεξάρχοντα χαρακτηριστικά της μορφής είναι το περίγραμμα χρωμίου των πλευρικών τζαμιών και οι ματ αλουμινένιες μπάρες της οροφής.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Στην κορυφαία έκδοση GT, το νέο Megane Estate διαθέτει διαφορετικό μπροστά προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, αλλά και πίσω διαχύτη με χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης, ενώ προαιρετικά προσφέρονται ζάντες 18 ιντσών.

Επιπλέον, το GT διαθέτει την τεχνολογία 4CONTROL που εξελίχθηκε ειδικά για το νέο Megane Estate, προκειμένου να του προσφέρει -όπως λέει η εταιρεία- «ακριβή και δυναμικό χειρισμό στις στροφές». Πρόκειται για ένα σύστημα ενεργητικής τετραδιεύθυνσης -το πρώτο σε μικρομεσαίο wagon- που υπόσχεται εντονότερες οδηγικές συγκινήσεις. Περισσότερα σε λίγες ημέρες…