Το νεό Α8 είναι το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε εξ αρχής από τον καινούριο σχεδιαστή της μάρκας, κ. Μarc Lichte.

Το νεό Α8 είναι το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε εξ αρχής από τον καινούριο σχεδιαστή της μάρκας, κ. Μarc Lichte.

Ποντάρει στο A8 η Αudi

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2017)

Η ναυαρχίδα της γερμανικής εταιρείας παρουσιάστηκε χθες με την εταιρεία να βασίζει πάνω της πολλές ελπίδες. Δείτε γιατί.

O CEO της Αudi, κ. Rupert Stadler σύμφωνα με πληροφορίες βασίζει πολλά στην επιτυχία του νέου Α8 και των άλλων νέων μοντέλων της μάρκας για να κατευνάσει τις κριτικές που δέχεται σχετικά με την εμπλοκή της Αudi στο σκάνδαλό dieselgate που είχε ως πυρήνα την Volkswagen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε: «Αudi στα Λατινικά σημαίνει ακούω. Ακούμε όταν δεχόμαστε καλές κριτικές, ακούμε και όταν μας γίνεται κριτική». Ο Stadler είναι το αφεντικό της Αudi και περίπου μια δεκαετία αλλά βρίσκεται στην πιο δεινή θέση μέχρι στιγμής, καθώς στην κατηγορία premium βρίσκεται πίσω από Mercedes και ΒΜW ενώ του ασκείται κριτική ότι τα νέα μοντέλα δεν καινοτομούν στην σχεδίαση τους.
 
Το νέο Audi Α8 είναι το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε από τον καινούριο σχεδιαστή της μάρκας, κ. Μarc Lichte και είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει αναπτυχθεί ειδικά για εξαιρετικά αυτοματοποιημένη οδήγηση. Συγκεκριμένα ο πιλότος κυκλοφοριακής συμφόρησης, Audi AI, αναλαμβάνει την οδήγηση με ταχύτητα έως και 60 χλμ./ ώρα σε αυτοκινητόδρομους, με το σύστημα να ενεργοποιείται με το πλήκτρο AI που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα με τον αυτόματο πιλότο να διαχειρίζεται την εκκίνηση, την επιτάχυνση, το τιμόνι και το φρενάρισμα, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να μην παρακολουθεί μόνιμα το αυτοκίνητο.

Στρατηγική της Audi είναι να προσθέσει στην γκάμα της σταδιακά μέχρι το 2025 αρκετά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και άλλα μοντέλα κλειδί, όπως το SUV Q8.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center