Bentley: To 2025 στην παραγωγή το πρώτο ηλεκτρικό

Bentley: To 2025 στην παραγωγή το πρώτο ηλεκτρικό

1.554 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

Η Bentley ανακοίνωσε πως το 2025 θα βάλει σε παραγωγή το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Το αυτοκίνητο αυτό θα είναι SUV και θα βασίζεται πάνω στο δάπεδο Artemis της VW.

Έρχεται το 2025 το πρώτο ηλεκτρικό της Bentley

To πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα παρουσιάσει η Bentley το 2025, όπως γνωστοποίησε η φίρμα με επίσημη ανακοίνωσή της. Η βρετανική εταιρεία θα επενδύσει περίπου 3 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε μια περίοδο 10 ετών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Tο πιο καινοτόμο πλάνο στην μεγάλη ιστορία της Bentley»

Το πρώτο ηλεκτρικό θα αναπτυχθεί και θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο ίδιο εργοστάσιο όπου παράγονται όλα τα μοντέλα της εταιρείας και απασχολούνται 4.000 άτομα. Τα πλάνα αυτά είναι μέρος της νέας στρατηγικής της εταιρείας με όνομα Beyond100. «To πλάνο αυτό είναι το πιο καινοτόμο πλάνο στην μεγάλη ιστορία της Bentley. Είναι ένα φιλόδοξο και λογικό μονοπάτι» δήλωσε ο Adrian Hallmark, CEO της βρετανικής εταιρείας.

Μόνο ηλεκτρικά από το 2030 η Bentley

Η Bentley θέλει να αρχίσει να παράγει αποκλειστικά ηλεκτρικά μοτέρ από το 2030 και έπειτα και σκοπεύει να εκμηδενίσει το αποτύπωμα άνθρακα μέχρι το τέλος της δεκαετίας στο κομμάτι της ανάπτυξης και παραγωγής νέων μοντέλων. Συνέχεια του άρθρου >>>
peugeot
4green